Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a külömbség ezek közt?

Mi a külömbség ezek közt?

Figyelt kérdés
Minecraft és a Minecraft windows 10 eition közöt mi a külömbség? mert most akciós a tescóban a minecraft win10 edition és ha nem rendes mind a sima minecraft akkor nem veném meg de ha ugyan az akkor meg veném.Ellőre is köszi.

2017. nov. 20. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom ugyan az..csak ugye amikor a minecraft megjelent még nem volt windows 10...kb ugyan az, mint ahogy a Call of Duty Modern Warfare se futott a ps4-en mert nem arra lett írva a játék, ezért csináltak belőle egy új verziót ami ugyan az (kicsit jobb grafikával) de már fut ps4-en is...minecraftnál nincs szükség grafikai módosításra se mert hát az olyan amilyen xd
2017. nov. 20. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Más az alapja a játéknak. Míg a "sima" az Java-ban íródott addig a win10 e. már új motort használ, ezért sokkal jobban fut. a Java verzióban többféle újdonság van, hamarabb belekerülnek az új cuccok. A win 10 e. lényegében a telefonos Pocket Edition gépes kiadása. Illetve nem tudod a Java-s verzió mentéseit használni a win10 e.-ben azaz a neten található mások által készített pályákkal sem játszhatsz.

Egyébként szerintem a hivatalos minecraft.net oldalról érdemesebb megvenni hiába akciós a tesco-ban. Mert igaz hogy kicsit több mint 6.000 Ft viszont mind a két verziót megkapod.

2017. nov. 20. 22:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem én meg is veném csak nincs bank számlám se a szülőknek itt ez a probléma ezé szeretem volna meg eni a tesco-ba de ha nem jó akkor nm veszem meg.
2017. nov. 21. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Hali, ha csak a bankszámla a gond arra van egy jó megoldás :) A Paysafecard

A Paysafecard ot rengeteg helyen megveheted (ehez lentebb találsz egy linket), a lényege, hogy pl venni akarsz a neten valamit 2000 Ft ért és van lehetőség Paysafecard os fizetésre, akkor te szépen besétálsz egy Paysafecard értékesítési pontra ahol veszel egy 2000 Ft os "kupont" (Nyilván 2000 Ft ért veszed meg :D) ami egy 16 karakteres PIN kód.

Csak a fizetési módnál válaszd a Paysafecard ot, lépj tovább majd írd be a PIN kódot és tessék, van minecraftod :)

[link]

A legközelebbi Paysafecard értékesítési pont:

[link]

2017. nov. 21. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem jött a win 10-el.
2017. nov. 24. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!