Gta 5-ben hogy lehet nyitott világban játszani?
A játék maga egy szabad világban játszódik, azt csinálsz amit akarsz (nem csak a küldetés választható aminek végén visszadob a menübe és mást nem csinálhatsz, egyik GTA sam ilyen). Nem kötelező a küldetések által haladni, bár azok által jutsz több pénzhez, fegyverhez, járműhöz, és nőnek a képességek illetve nyílik meg több és több lehetőség.
Az online felület ettől annyival több hogy más játékosok ellen játszhatsz szintén több száz küldetés keretében vagy csak a szerver lobbijában szabad módban.
Rendben, köszi, hogy leírtad (:
Rákerestem és videókat is néztem, de sehol nem találtam erről infót. Nagyon köszi! :D
Igazából a GTAV már olyan, hogy az egyjátékos módban hiába mászkálhatsz ott nem lehet annyira marháskodni mint a régebbi részekben. A rendőrök nagyon erősek lettek, simán fejbe lőnek egyből. Emellett ha valamit rosszalkodsz akkor bármelyik járókelő rád hívhatja a rendőröket azonnal, nincs az mint régen, hogy ha nem volt rendőrjárőr a közelben akkor egész sok mindent lehetett csinálni büntetlenül.
Igazából az online, haverokkal a jó.
#4 erre való a director mode
Na persze ha van kivel játszani akkor az multi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!