Kötelező a kontroller a Lego Marvel Super Heroes 2-ben?
Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem le a játékot és lépten nyomon az a szöveg jelenik meg a képernyő baloldalán hogy NO INPUT!
és ilyenkor mindég olyan jelzések jelenik meg az adott feladatnál ami kontrollereken található.
Szóval a kérdés a játék alapból ilyen PC-n vagy én töltöttem le valami konzolról át konvertált verziót?
#LMSH2 #Lego Marvel Super Marvel Heroes2
2017. nov. 18. 12:38
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Nincs kontrollerem emiatt már a második küldetés harmadik szakaszától nem tudok tovább játszani. Lehet, hogy kidobtam 30€-t az ablakon és még kontrollert is kellene vennem hozzá..
2/5 A kérdező kommentje:
Nem már! Te megvetted az eredeti DVD-t és még így is Inputozik meg kontrollerre vonatkozó jeleket mutat ?
2017. nov. 18. 19:33
3/5 anonim válasza:
Steam-en vettem meg, és igen sz@rakodik...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez eddig nem túl biztató!
Kösz a választ azért.
2017. nov. 20. 14:02
5/5 Ambrus Izsák válasza:
Sziasztok! Sikerült kideríteni valakinek, hogy kell-e hozzá konzol vagy meg lehet oldani a továbbjutást billentyűzettel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!