LoL: Camille tényleg elég gyenge most?
Figyelt kérdés
Nemrég megvettem, mert nekem tetszik Camille stílusa, képességei, de valahogy nem tartom elég erősnek. Irelia, Jax hasonlóan nagy damage-el rendelkezik, de tankosabbak is. És vannak olyan champek is, akikhez egyszerűen még gankekkel is nehéz közel menni, pl. Darius, Nasus. Szerintetek is gyengébb most Camille/ a többiek erősek?2017. nov. 12. 20:52
1/3 A kérdező kommentje:
sikerült a könyvek témához raknom... bocs
2017. nov. 12. 21:16
2/3 anonim válasza:
Gyengének nem mondanám, hanem gyengébbnek. Az új rúnarendszerrel nem annyira erős, mint a többi felső ösvényes, azonban szerintem még mindig használható. A Q-jában a squishy hősök ellen magas szinten meglepően nagy sebzés rejlik főleg egy lethality itemmel (draktharral méginkább). Darius és Nasus ellen a passzívodnak köszönhetően rövid ideig tartó tradekben te jössz ki jobban. Arra figyelj Darius ellen, hogyha ütőtávolságban vagy neki, és van w-je, akkor ne nagyon használd el az ugrásodat, mert ha közben visszaránt, az kellemetlen tud lenni
3/3 anonim válasza:
Nem gyenge ha jol jatcassz vele :), akkor kb barkit le 1v1 elsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!