Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Town of salem pár kérdés?

Town of salem pár kérdés?

Figyelt kérdés

Gondoltam felteszek pár kérdést annak aki játszik vele:

1.Mióta játszol?Hogyan ismerkedtél meg vele?

2.Milyen gyakran játszol?

3.Legutáltabb játékostípus? (pl afk stb van egy pár :D)

4.Kedvenc role? Miért?

5.Legkevésbé szeretett role? Miért?

6. Van e olyan dolog amin változtatnál? Mit adnál hozzá,vennél ki belőle?

7.Megvan neked a Coven? Tetszik?

2017. nov. 12. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Nyár eleje óta. Az osztálytársaimtól láttam, és megtetszett.

2. Hetente párszor

3. A "gamethrower" és az idióták

4. Talán a Jailor, azért, mert nagyon erős és mert fontos a városnak (bár nem vagyok benne túl jó)

5. Executioner, Jester, Medium mert szerintem eléggé unalmasak

6. Lehet, hogy az éjszakai meghalásnak adnék egy hangefektet, illetve minden role-hoz csinálnék avatart (skint).

7. Megvan, és szerintem nagyon jó! Csak sajnos kevés a játékos.

És veled mi a helyzet, Kérdező?

2017. dec. 12. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Na végre valaki azt hittem egyedül vagyok :D

1.Még valamikor 2015 decemberében láttam egy videót róla így megtetszett.

2.Változó.Hangulat meg időfüggő-Van amikor mindennap többször,van amikor csak heti 1-2x

3.Hát igen a gamethrowerek meg az idióták(főleg amikor fontos roleja van).Meg azok akik rögtön beképzeltek lesznek mikor tudják hogy nyerni fognak(általában mafia tagok)

4.Witchet nagyon szeretem meg a consigot.Ezekkel mindig sok dolgot meglehet tudni a többi játékosról.

5.Medium,retri mert ezek szerintem is unalmasak

6.Szigorúbban venném a jelentéseket.Szóval akiket már többször is jelentettek csalásért vagy valami miatt azok tényleg törölve legyenek vagy minimum tiltva egy időre.Ezzel kiszűrve azokat akik elszúrják a játékot. Meg valamit kezdenék az afk játékosokkal is.

7.Nincs meg de mikor anno tesztelték május-júniusban akkor kipróbáltam.Tetszett is de nem szereztem be végül,nem lenne nagyon kivel játszani mert akikkel játszani szoktam azoknak nincs meg.

2017. dec. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!