Milyen videójátékot hiányoltok a piacról?
Én a következőket bírnám:
1.Max Payne klón, csak annyi, hogy a 80-as években játszódna.
2.Red Dead Redemption klón, mivel egyébként is kevés a western játék.
3.Egy jó NFS Underground klón.
4.Star Wars Jedi Academy klón vagy valami hasonló kardozós tps.
5.Egy király vámpíros játék, mint a VTMB.
6.Telefonra több nyomozós, kalandjáték.
Nem hiányolok semmit, így is olyan sok játék jön ki, hogy nincs mindre időm.
#1: State of Decay.
Egy valamire való Sims szerű életszimulátor az aminek nagyon örülnék, vagy egy olyan játéknak amiben a házépítés/lakberendezés kap hangos szerepet, esetleg teljes egészében erre épülne.
Jó lenne egy a 20-as, 30-as évek amerikájában játszódó open world akciójáték, mint amilyen az első Mafia volt, akár a gengszterek, akár az igazságszolgáltatás oldalán bemutatva (L.A. Noire módra). Esetleg hasonló stílusban jöhetne játék európai helyszínnel is, akár más korszakban, ilyen utoljára talán a The Saboteur volt.
Minőségi TPS lövölde is kevés van, pedidg egy Max Payne 3 vagy Spec Ops: The Line szerű címre szerintem sokan nyitottak lennének. Köztük én is.
Úgy látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki kicsit messzebbre is eltekint, de valahogy be van savanyodva ez az egész.
Köszönöm a válaszokat!
#9: Bocsáss meg, Mester, hogy nem tudunk felérni a hozzád hasonló szellemóriásokig! Hogy is képzeltük, hogy bármit is hozzátehetünk a te mentális kincsesházadhoz!
A te hat pontod egyébként egy halom ötlettelen zagyvaság, semmi forradalmi nincs bennük. Háromban is szerepel a "klón" szó, ami nem feltétlenül az újító ötletekre jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!