Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call Of Duty 1 / United...

Call Of Duty 1 / United Offensive. Bővebben lent! Valaki valami?

Figyelt kérdés

Az a problémám akadt, hogy a fent említett játékoknak, hiába állítom be a játékon belül a felbontást 1600x1200-ra mégis kocka képet mutat. A monitorom egy ASUS VS228.

A másodlagos monitorom valamilyen Fujitsu Computer Siemens ami kocka alakú. Próbáltam azt is, hogy a másodlagos monitort kihúztam, de úgy sem jó. Az újabb COD-oknál működik ez a felbontás.

Helyzet a játékon belül:

- Bemegyek a beállításokon belülre, azon belül grafikai beállítások.

- Beállítom 1600x1200-ra és ugyan úgy kockának állítja vissza. Középen kocka a kép, két oldalt meg feketeség.

Valaki valami?

2017. nov. 6. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
cfg-ben kell átírni pár dolgot, fejből én sem tudom pontosan miket, de nem elég csak a felbontást, hanem a képaránnyal is kell valamit mókolni, de keress rá, pl CoD UO custom resolution cfg
2017. nov. 7. 02:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Idáig én is el jutottam, csak amikor át írom, és menteni akarom a következőt adja ki:

Hozzáférés megtagadva a következőhöz: C:\Program Files(x86)\Activision\Call of Duty\Main\config.cfg.

Mit csináljak, hogy jó legyen? Mindent próbáltam már.

2017. nov. 11. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Vedd le róla az írásvédettséget. :)

Írd át, aztán tedd rá vissza.

2017. nov. 11. 14:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ciki, de hogyan kell? :D :)
2017. nov. 11. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Jobb klikk tulajdonságok, általános fül ott a kis jelölönégyzet hogy irásvédett-e.
2017. nov. 11. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, ezt eddig én is megcsináltam.

Levettem, visszarakta. Ugyan ezt csinálja akár hányszor le szeretném venni... Itt egy link ahogyan a srác csinálja (én is ugyan ezt csináltam, nekem windowns 10 van) === https://www.youtube.com/watch?v=UlsoZTFaPBY&t=1s

2017. nov. 11. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Hm, pedig így jónak kéne lennie. :(
2017. nov. 11. 23:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Valami más tipped esetleg van? :(
2017. nov. 12. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem igazan sajna.
2017. nov. 12. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Megnézted a monitorod képarányát, képfrissítését? Ha megnézted akkor Beállítások aztán Grafika és a felbontásodat amilyen, a képaranyádot, a képfrissítésedet állítsd be amilyen. Ennyit tudok. Szia!
2018. jan. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!