Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Voltatok már szerelmesek...

Voltatok már szerelmesek számítógépes/konzolos játékba?

Figyelt kérdés

Igen, első hallásra az ember azt gondolná, hogy nagyon kockának kell ahhoz lenni :D

Pedig van ilyen, gondolkozz csak vissza gyerekkorodig, volt-e olyan, aminek meghallottátok a zenéjét és ott csengett a fületekben, és felidéződött az a sok szép emlék róla, vagy hogy nagyon jó érzés volt viszont látni, magyarul imádni egy játékot. Ezt kiválthatja a karakter rokonszenve, vagy a fantasztikus hangulata a legjobb zenékkel, vagy a gyönyörű grafika.

Nálam ez GTA3 volt az egyik ilyen, abban a korszakban nem volt meg a 2. cd, és mindig csak az intrót tudtam végignézni, kijött a könnyem az emlékek miatt xD. (btw: ami hatást el tuda ez még érni: MaxPayne, gtaiv, Mafia)

De sok mindennel van ilyen, írjátok meg melyik játék volt az és mikor? köszi a válaszokat

2010. máj. 30. 22:42
1 2
 11/13 Thurston ***** válasza:

Shadow of the Colossus.

Mondjuk ez nem ilyen populáris kommersz téma, mint az emlegetett cuccok.

2010. máj. 31. 00:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Kis gyerekkoromban még Zx Spectrumon volt a Three Weeks in Paradise ( http://www.youtube.com/watch?v=MExNyj0YA-0). Ezt rengetegszer kipörgettem annak idején, imádtam, soha sem fogom elfelejteni. Később a Monkey Island 3 varázsolt el teljesen. Ezután sokáig kellett várnom a következőre szerelmemre, az pedig a Shenmue 2 lett. Manapság meg a Mass Effect 1-2. Bár most így belegondolva rengeteg játék volt Super Nintendo-n, Sega Master System II-n, meg Commodore 64-en, amik eléggé meghatározó élmények voltak.
2010. máj. 31. 03:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Vannak olyan játékok, amiket nagyon bírok, de azért szerelmes nem vagyok...
2010. máj. 31. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!