Mit szoltok az uj wow kieghez es, hogy lesz classic wow?
Classic wow... de rég óta erre vártam. Azt csak remélni tudom, hogy lesz valami normális közösség, ami elengedhetetlen a classic wow feelinghez, de ha lesz olyan, mint pl. a nostalriuson volt (amin csak pár hetet játszottam, mivel tört szerver ellenes vagyok, de így is lenyűgözött) akkor már boldog vagyok.
Új kieg nem érdekel, mai wow szememben évek óta halott.
Az új kiegnél remélem visszakapjuk azt az opciót hogy a geart mi magunk vegyük ne pedig random droppok legyenek,főleg pvp hez ez idegesítő hogy raidelni is kell (magas itemlevel miatt, bizony 1-2% sokat számíthat )
Ami meg jó volna ha azt amit a legionba csináltak az állandó farmolást ha megszüntetnék
egy kis pvp balance is jó volna (ami jelenleg nincs) és ha abbahagynák azt hogy minden patchben kiemelnek egy classt ami op ez rohadt idegesítő
"legionba csináltak az állandó farmolást ha megszüntetnék "
Szerintem Te nem láttad még a vanilla wow-ot.Ott többet kellett farmolni (és nehezebb is volt) mint a legion-ben. Sokan visszasírják a vanillát,de szerintem sokkal nagyobb szopás volt ott fejlődni és grindelni.Aki nem hiszi,próbálja ki az Elysium project vanilla szerverét (1.12).Ott lesz csak telesírva a kispárna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!