Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó PC játékot ajánlanátok?

Jó PC játékot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, mostanában renegteget játszogatok a laptopomon mindenféle netes játékot. S gondoltam itt az ideje hogy belefogjak valami normális játékba.

Szóval szeretnék kérni javaslatokat :)

Műfaj: horror, lehet durva is, vagy simán stage-es

Nehézség: ne legyen túl nehéz

Azt megköszönném, ha adnátok tippeket, honnan töltsem le vagy mivel futtassam, de igazán nem kötelező.

Előre is köszi!

2017. nov. 3. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ott az Assassins creed széria remek történetet van, nyugodt szívvel ajánlom neked, de ha ez nem elég? Tájékozódhatsz a gepigeny.hu oldalon :) jó játékot!
2017. nov. 3. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Outlast, layers of fear, amnesia játékok, layers of fear (ez tetszet nekem a legjobban nem a legíjesztőbb, de van benne minden :D) Dead Space és a Doom 3 is elég para tud lenni. Nem tudom ezek elfognak.e menni a gépeden.
2017. nov. 3. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Dead Space 1,2,3

Killing Floor 1,2

Left 4 Dead 1,2 - itt találkoztam a legtöbb lánnyal

Dead Space 3 kivételével az összes megvásárolható Steamen. Hó végén (november 22.) elvileg lesz leárazás, szóval érdemesebb lenne azt kivárni.

2017. nov. 3. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig érkezett javaslatokat! :)
2017. nov. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!