Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvettem a minecraftot. Most...

Megvettem a minecraftot. Most akkor merre?

Figyelt kérdés
Én paraszt arra gondoltam ha megveszem lehet majd valami cégés szerverre fellépni ahol vannak vagy több ezren. Erre azt vettem észre hogy ismét csak publick szerveremre tebetem be a lábam és csak azért mert eredetivel lehet felmenni egy adott szerverre nem érzek sokkal nagyobb külömbséget. A képernyő felső részén mindig ott van az adott szervernek a reklámja és még oldal is minden bizbasz. Minden féle eszetlen mód van a híres szervereken de normalis mĺd nélmúli játék nincs. A célom az volt bogy haverokkal mint a singleplayer sima survivorral játszani. örülnék valami segitsétnek. Előre is köszönöm!
2017. nov. 3. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Van olyan játék ami átesik a ló túlsó oldalára. Annyi lopott/tört verzió van forgalomban hogy az ingyen használók képesek akár érdekesebb tartalmat nyújtani mint a hivatalos és legális forma.

A játékosok száma viszont szerver-kapacitás függő. Az ingyenes verzióban is lehetnek sokan ha valaki hajlandó fizetni a szervert, gondolom erre épült ki a mikrotranzakciós rendszer is. Valami kis szir-szart vehetsz pénzért ami a szerver fenntartására megy, tehát még az ingyenes játék sem teljesen ingyen, csak épp a fizetés önkéntes és nem kényszerített.

2017. nov. 3. 10:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan szervert keresek amiben szinte semmi moddolt vagy addolt dolog sincs. Tehát mintha én inditanék egy sima singleplayert. csak sok playerrel. Jó lenne ha lenne értelme a csapdálnak a rejtözködésnek. A lopásra is legyen lehetőség tehát legyen miért "dolgozni" köszönöm. Ja ige ha már megvettem örúlnék ha olyan szerver lenne ahova csak erederivel lehet menni
2017. nov. 3. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyen modolatlan szervert nem fogsz találni.

Nézzük hol vérzik el az elképzelésed:

1. Sok játékos, nincs levédés, te bányászol mondjuk 5 napig, van 100 gyémántod, kilépsz a játékból, valaki bemegy az általad épített házba és elveszi tőled. Tehát van egy kis g*ci, aki tönkretette 5 napi játékodat, jó, nem?

2. Építesz valami neked tetsző dolgot. Teszel bele mondjuk redstone blockot, mert az jól mutat. Odamegy egy másik játékos és kibontja az építményedből a neki szükséges/kellő blokkokat, jelen esetben pl a redstone blockot, mert az neki kell automatizált rendszerhez. Mit csinálsz, szólsz neki? Kiröhög és bontja tovább.

3. Ki dönti el egy sima szervernél, hogy ki hova építhet, melyik terület kihez tartozik? Elkezdesz építkezni, valaki meg a kinézett területed felén felhúz valami mást, na akkor most mi van? Vagy teszem azt elbontja a te kezdeményezésedet és felhúzza a saját ötletét.

Nagyon sok szempontból elvérzik egy modolatlan szerver, vagy te szívesen járnál olyan szerverre ahol dolgozol mondjuk 3-4 hétig egy projekten jön valaki, szétbarmol mindent az admin meg széttárja a kezét, "szabad világ, mindenki azt csinál, amit akar"?

Ha ilyen saját kis multit akarsz, akkor jobb ha magadnak csinálsz barátokkal.

Sok helyen mondjuk van normális telekrendszer (plotme), ahol a vadonból megszerzett cuccokkal építkezhetsz.

2017. nov. 3. 12:32
 4/6 A kérdező kommentje:
A játék szerintem arról szól hogy éld túl. Ha eltudsz jól rejtőzni és törekedsz is rá akkor nem nagyon fognak megtalálni. Mellesleg (szerintem) Én jól érzem magam miközben bányászok alkotok stb Ha valaki tönkre teszi amit építettem ez van így jártam. Max több helyre teszem a cuccaimat a világban. Minden esettre hasonló szervert se tud senki ajánlani ? Nem tudom elhinni hogy ez a játék a flypvp miatt lett menő :(
2017. nov. 3. 13:01
 5/6 anonim válasza:
Merre? Indítsd el a jatekot
2017. nov. 3. 18:40
 6/6 anonim válasza:
Készítettem egy szervert. 100% survival es be is tettem a mapra egy csomo relytett helyet. Nincs pvp, a fosztogatas az olyasmi, hogy nem mast fosztasz ki, hanem az alap lootokat (csapdak, relytvenyek,...), mindenki kap 32 shulkerboxot. Keep invertory true. Van enderchest. Van sethome es setwarp. Max ferohely 50. Csak azt nem tudom miert nem tud mas feljonni ra. (Eula true, whitelist false, online mod false). Aki tud az irjon privibe. Ja es ha mukodik akkor mondok ip-t.
2017. nov. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!