Az aranyásók 2-es kiegészítőjében mit jelent az, hogyha eldobok 2 lapot a kezemből akkor eltávolíthatok egyet az előttem fekvő lapokból?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy azt jelenti, hogy a labirintusból veszek el lapot, vagy a pl. elottem lévő börtönt vehetem el? Előre köszi a segítséget!!!!2017. nov. 3. 08:31
1/3 anonim válasza:
Természetesen a neked lerakott szemétkedős kártyákat lehet vele elvenni.
2/3 anonim válasza:
Az "eltörött a lámpácskád" jellegű szemétkedős (blokkoló) lapoktól tudsz így megszabadulni. Kettőt eldobsz a kezedből + az egyik ilyen lapot, amit valaki eléd tett, hogy ne tudj építkezni. A köröd azzal fejeződik be, hogy egy új lapot húzol. Kettőt dobtál el, de csak egy újat kapsz, tehát innentől kezdve eggyel kevesebb lap lesz a kezedben. (És a játék végén egy köröd kimarad, hiszem előbb fogy el a kezedből a lap, mint a többieknek)
3/3 anonim válasza:
Te jó isten, lassan 6 éve hogy válaszoltam erre a kérdésre..... Köszönöm kettes, hogy emlékeztettél rá. Neee, ilyenkor annyira érzem az időt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!