Vannak még akik most kezdik el a hearthstone-t?
Figyelt kérdés
Nagyon égi a játék és pl 25-ös rankon csak smurf karakterek vannak:D2017. okt. 29. 12:55
1/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi a legjobb cast az elején és hogyan lehet sok paklihoz jutni?
2017. okt. 29. 12:56
2/5 anonim válasza:
én most kezdtem el, jó játék, de abbahagytam mert egy idő után nagyon ki van élezve a pay to winre.
Okosak a blizzes srácok, először függővé tesznek pármillió embert és csak utána kérnek pénzt, viszont akkor már szemtelenül sokat.
Nem véletlen van akkora profitjuk.
3/5 anonim válasza:
Jelenleg úgy áll a játék hogy standardhoz csak a karazhan solo-t kell (érdemes) megvenni, paklikat meg ingyen is lehet szerezni csak sokat kell játszani. Szóval már annyira nem mondanám pay to winnek mint régebben mikor az összes solo-t meg kellett venni hogy érvényesülni tudj.
4/5 anonim válasza:
a lényeg hogy szerintem a legtöbben akik semmit nem fizetnek nem fogják pár hónapnál tovább tolni.
5/5 anonim válasza:
Semmit nem fizettem még, egy-egy új kiegészítő alkalmával mégis szerzek ~60-70 db új kártyacsomagot. Ehhez annyi kell, hogy nem szórod a pénzt és minden küldetést megcsinálsz, ez nagyjából napi félóra játékot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!