Sims 3 egyetem- miért nem hagyja ezeket?
Már ott tartok, hogy a 48-ból 42 van meg és már 2.sim-hete várom, hogy átváltson a számláló, mert vizsgázik sikerül is neki A-ra (nekem angolul van meg), jön a szombat, de nem vált át 42-ről a számláló.
Hetente jár haza, péntekenként van a vizsgája.
Orvosi diploma lenne egyébként.
Mi lehet a hiba? Miért nem vált át a 42-ről, ha mindvégig a legjobb teljesítménnyel zárja a vizsgákat? (az összes eddigit).
A többi váltásnál nem volt gond,ott másnap már egybőlláttam, hogy megvolt a váltás... de itt valamiért nem megy. :(
A másik kérdés pedig, hogy az egyetemen megismerkedett egy ott tanulóval, akivel ketten szobatársak lettek, a barátja is, a szerelme is, majd meghívta magához haza.
Össze akartam költöztetni őket, de csak olyan opció volt, hogy szobatársak legyenek, így arra kattintottam, de azóta a srác nem ment vissza az egyetemre. :(
Nem is látom, hogy hol lakik, nem is tudom én irányítani.
Valaki volt már hasonlóan?
Mit lehet ezekben a helyzetekben tenni?
Jó lenne, ha nem veszlődne el csak így ez a sim, mert majdnem minden skillje maxon van.. :(
köszi !!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!