Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honfoglalóban valaki végig...

Honfoglalóban valaki végig győz, lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Na tehát a kérdésemet pontosítanám. Tehát nemrég játszottam 2-szer is ugyanazzal a játékossal. Ez az ember végig (ha jól emlékszem egy játékban talán 2 tippet hibázott el, azt is kb 5-tel) helyesen azaz kb. 95% feletti pontosságal tippelt. Ráadásul 2-3 másodperc alatt. Oké, értem, hogy jobb nálam. Elfogadom. De azért ez egy kicsit túlzás... Mondok egy példát. Tudott ilyen random középkori évszámot. Ez oké, mondjuk történelemzseni. De aztán tudta hogy a magyar autópálya szélessége 375 cm... Meg volt még sok olyan apróság amit pontosan tudott.

Játszottam már sokat 30-szinten vagyok, tehát játszottam jó játékosokkal. Akik tényleg jók, nagy a tudásuk, tudom hogy vannak jobbak tőlem, de azért ez már tényleg sok! Ez tiszta módszerekkel közel lehetetlen. (vagy lehet hogy valami szupertudós ellen játszottam) Szerintetek ez lehetséges? ilyen módon tisztán játszani?(tehát nem csalni)

2017. okt. 27. 09:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
Igen ezèrt jőttem el sokan inkorrektek ès nem azèrt jàtszok hogy kikapcsoljon vagy szorakozzon hanem azèrtis agyonverje a màsikat ha törik ha szakad.
2017. nov. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!