Tudtok olyan min kategóriás laptopot amin wow elfut? esetleg tapasztalatból!?
semmi másra de tenyleg semmi másra nem kel:Dl csak hogy wow menjen rajta!De tenyleg csak arra .
lehetőleg s legolcsóbb megoldás érdekel de azért ne 20fpst tudjon egy raidnel:/
link off
LENOVO IdeaPad 100-15IBD 15.6" Laptop fekete (80QQ01EJHV)
de ez az
Nem nagyon találtam laptopról raidelős videót csak ezt. Hátránya ennek, hogy overclokolta a 940M-ét és nem valami combosabb bossfighton tesztelt. Leírása szerint 4es beállitásokon játszott.
Én valahol itt húznám meg a határt, ami alá semmiképpen se mennék, ha új hardvert veszek. Nem azt mondom, hogy ezt a konkrét laptopod vedd meg, csak ehhez hasonló specifikációkkal rendelkezőt.
https://www.youtube.com/watch?v=EjhmLQOvoOw
Igazából szerintem még ez se igazi egy KJ vagy Sisters fighthon, de ki tudja mivel rukkolnak elő kövi raidre. Én egy ősrégi PC-n toltam, de TOS nagy visszalépés volt FPS szempontjából NHhoz képest, emiatt hagytam abba a Mythic raidelést, mert peak 10 fps-el nem lehet rendesen mechanikát csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!