Miért dropol a h1z1?
Sziasztok! A h1z1 nevű játék nálam óriásikat dropolja az fps-t, pontosabban amikor 5 percnél tovább játszok elkezd ilyen 80-90 fps-ről leugrani ilyen 4-5 másodpercig 15-20ra ami nagyon idegesítő, főleg ha csata van..
Készítettem twitch-re egy clipet, hogy megmutassam mi is a konkrét bajom, a videón kb. mikor elérek a fához akkor látható ez a "jelenség" Valakinek valami tipp?
Gépem:
i5 6500
8 gb ram
GTX 1050 ti
Szerintem nem a konfiggal lehet a baj, vagy nem tudom, mert más játékba ezt nem csinálja, egyszer csinálta a PUBG-ba, de utána egy alapos gép "kifújás" után megoldódott, itt viszont folyton ez van, ha játszok vele..
Kevés ram, megzabálja a játék, folyton betelsz, az a bajod.
+8GB ram megoldja a gondot.
Manapság játékokhoz már erősen ajánlott a 16GB ram.
Ezek early acces gamek. Nem véletlen...
Pubg pedig még rosszabb. Full optimalizálatlan.
16gb ram ajánlott a folyamatos játékhoz. És ezt úgy mondom, hogy nem full grafon játszom.
Haverod meg a 6gb rammal szerintem azért nem droppol, mert végig fullba van 15-20 fps-e. Abból már nincs szíve elvenni a játéknak :D
De komolyra fordítva a szót, 6b rammal csoda, hogy elindul.
Majd ha egyszer ezek a játékok elérnek oda, hogy teljes game-ek legyenek akkor lesznek validak a minimum és ajánlott gépigények. Addig minimum a duplája kell mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!