Hogyha megveszem a forza horizon 3-mat Xbox ra tudok vele pc-n játszani?
Figyelt kérdés
Láttam már egy pár videósnál hogy a forzát nyomassák gépen és mivel nincs Xbox-om de szeretném kipróbálni a játékot felmerült bennem ez a kérdés.2017. okt. 23. 15:34
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
De hát ez van hivatalosan PC-re is. Win 10-en keress rá az áruházban és ott megtalálod úgy tudom még demó is van hozzá.
3/6 A kérdező kommentje:
Bankkártyám az nincs így nem tudom megvenni az áruházból...
Ha megvenném a cd-t az edjik üzletből nem lenne benne valami aktiváló kód vagy valami amin betudom aktiválni windows 10 en?
2017. okt. 23. 18:00
4/6 anonim válasza:
Nem.
Csak ha digitálsan veszed meg.
5/6 anonim válasza:
Az Xboxos lemezes változathoz nem kapod meg a PCset!
Vagy a PCs digitálisat kell megvenned vagy pedig vannak úgynevezett digitális kódkártyák amit akár Xboxra is megvehetsz, ha beírod a profilodba megkapod mindkét gépre. Pl így néz ki a forzás [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Egy áruházban sem kaptam pc-s verziót így letorrenteztem...
2017. okt. 27. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!