PS3-an, vagy PC-n játsszam a Resident Evil 6-ot?
Tudom hogy sokan nem szeretik, de mindenféleképp szeretném kipróbálni. Az a helyzet, hogy Steamen is megvan a játék, illetve PSN-en is, utóbbira azért mert egy bundle része volt. Igazából a kérdésem lényege az, hogy mennyire élvezetes PS3-on a ResiEvil 6? PC-n sokkal értelemszerűbb lenne, van kontrollerem, vinné 60 FPS-el max grafikán ebben biztos vagyok, viszont sokkal kényelmetlenebb a forgószékben ülni mint a konzol előtt, illetve PC-n limitált időm van, 2 óránál többet nem tudok lenni előtte, mert más is használja.
A PS3 grafikai degradációja még nem is zavarna, de most néztem framerate tesztet, 22-25 FPS-el épphogy viszi, ez engem zavarni szokott. Most épp PS3-on játszom a Re5-öt, itt se bírja a 30-at se, de ez még épp az elviselhető kategória nekem. Ti mit választanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!