Csábításból jeles hackelés?
Sziasztok! Tud valaki valami jó hacket a Csábításból jelesre? Nem nekem, hanem az egyik barátnőmnek. Én is játszom vele és hatalmas Castiel fan vagyok ^^ :3
Vissza térve a barátnőmre, neki nincs profilja, úgy, hogy általában az enyémen írjuk ki a kérdéseket...Valakinek valami ötlet?
Mivel online játék, ahol minden szerveren keresztül szervergépre megy, nem fogsz neten csalást találni hozzá.
Ha tudsz programozni és vágod a php-t, mySQL-t, java scriptet stb akkor megpróbálhatod feltörni a szervergépet, ahol az adatok vannak és azt átírni, kb ennyi az opciód.
*g lenne ezt megkockáztatni.
elküldtem véletlenül.
Az Eldarya (a Csábításból jeles alkotóinak másik játéka) francia verzióját valaki nem régen meghackelte, kihasználtak egy rendszerhibát. Ezeknek az illetőknek lenullázták a profiljukat, vagyis elvették az összes tárgyukat és játékbeli pénzüket, több éves profilokat állítottak alapállapotra.
Örülj egyáltalán, hogy játszható ingyenesen, ezzel a játékkal emberek dolgoznak. Ha meghackelnéd (ami kétlem hogy sikerülne), akkor nem csak magaddal szúrnál ki, hanem a játék működtetőivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!