Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » This war of mine cagy Cuphead?

AdamSky21 kérdése:

This war of mine cagy Cuphead?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben gondolkozok melyiket vegyem meg steam-en.
2017. okt. 17. 09:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem tudok írni az vagy akar lenni
2017. okt. 17. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Mivel nekem a Cuphead nem igazán jön be, ezért a this war of mine-t választanám. Sokkal jobb szerintem. De ízlések és pofonok... attól is függ többnyire mivel szoktál játszani.
2017. okt. 17. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Mivel nekem a This war of mine nem igazán jön be, ezért a Cuphead-et választanám. Sokkal jobb szerintem. De ízlések és pofonok... attól is függ többnyire mivel szoktál játszani.
2017. okt. 17. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Cuphead
2017. okt. 17. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Cuphead, de rettenetesen nehéz. Pedig én végigjátszottam a Super Meat Boy-t is. El sem tudom képzelni, hogy valaki végigtolja billentyűzettel a Cuphead-et.
2017. okt. 17. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Biztos velem van a baj, de nekem egyáltalán nem tűnik nehéznek a Cuphead, főleg nem annyira hogy mindenki a "2D-s Dark Souls"-nak hívja. Túl nagy hype volt/van körülötte a grafikája miatt, ha az nem lenne ilyen régi mese szerű akkor ugyanolyan tucat platformer lenne mint a többi.

A This War of Mine-al eljátszogattam, viszont egy dolog nem tetszett benne bár az is lehet csak én nem jöttem rá hogyan kell. Ha átmentem egy másik épülethez ahol éltek akkor csak belopózni lehetett illetve rájuk törni az ajtót. Nekem logikusan az lenne hogy simán bekopogok és üzletelek velük ha már a saját épületünknél is 90%-ban kopognak a túlélők.

2017. okt. 17. 14:24
 7/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
50%

Mire vágysz: borongós hangulatú túlélős játékra, vagy színes, ugribugri bullet hellre?

A Cuphead grafikus stílusa lenyűgöző egy olyan korban, ahol mindenki az élethűségre törekszik. Nekem tetszik ahogy kinéz, az animációkkal együtt. Igazi, régi rajzfilmes megjelenítés és mozdulatok mindenhol. De így ennyi. Alig van benne tartalom. Igazából ez csak egy most felkapott játék, tele van vele a youtube. A maga nemében nem elég hosszú és nem elég változatos ahhoz, hogy ekkora rajongást érdemeljen.

A nehézség pedig vicc. Végtelen életed van. Ráadásul a főnökök előtt nincs pálya, amit végig kell szenvedned.

Én legendásan rossz vagyok platformerekben és bullet hellekben, de mikor utoljára játszottam ilyesmit, még volt 3 életed (néha 1), és ha meghaltál, akkor minimum az adott világ elején kezdtél. Vagy ennyi volt, kezdhettél mindent elölről.

A This War of Mine tartalmasabb, inkább tervezés, mint reflex alapú. Nekem ez is hamar kimerült, de jobban érdekelt, hogy mi fog még történni, illetve érdekesebbnek találtam azt, amit a játékban tehetek. Egy idő után túl monoton és életszerűtlen.

Ha választani kell, akkor tedd félre a hypeot, nézz utána mindkét játéknak, hogy melyik áll közelebb ahhoz, amire te vágysz. Én jelenleg egyiket sem venném meg, de ha ajándékba kapnám és választanom kellene, akkor talán a This War of Mine-t fogadnám el.

2017. okt. 17. 18:24
 8/8 anonim válasza:
67%

Ötös..

Én billentyűzettel játszom xD

A King Dice meg a Devil van vissza..Szerintem könnyebb,mint kontrollerrel :V

2017. nov. 7. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!