Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez a gép jó mai játékokra? I5...

Ez a gép jó mai játékokra? I5 2500k + 8GB RAM + GTX 970? Több lent.

Figyelt kérdés

Össze szeretnék rakni egy ilyen gépet az lenne a kérdésem, hogy a mai játékok FullHD-ba elfutnának rajta? Esetleg a videókártya miatt nem lenne proci limit?

Amit kiválasztottam tápot minőségi?

Proci: Intel Core i5 2500k 1155 3.3GHz 4 Cores.

RAM: HyperX FURY Series 8GB (2x 4GB) DDR3 1600MHz

Alaplap: Gigabyte GA-H61M-S2PV Rev 2.2 | MicroATX LGA1155

VGA: ASUS NVIDIA GeForce GTX 970 STRIX 4GB

TÁP: FPS Raider RA-550 550W

HDD: 1TB Seagate

2017. okt. 14. 15:39
 1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem mai játékokra bőven jó, mert lazán futtathatod ezzel a konfiggal a Witcher 3-mat. Max annyi hozzáfűzés, hogy ha te ezt magadtól rakod össze, akkor az a 1155 elég nagy szopás nekem is az volt és ahhoz már nincsenek újabb procik, szóval úgy gondolkozz ezzel kapcsolatban, hogy ha szeretnél a jövőben jobbra cserélgetni, akkor váltsd az alaplapot és a procit. Alapjában véve nagyon jó! Meg egy kérdés, hogy milyen játékokkal szeretnél amúgy játszani?
2017. okt. 14. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Na ezt nem is tudtam, hogy jobb proci már nem is megy bele. Akkor viszont eggyel jobb alaplapot fogok venni. Vagy maximum most megveszem ezt és akkor majd ha akarok új procit venni veszek új alaplapot is. Egyébként ezekkel szeretnék játszani: Battlefield 1,Star Wars Battlefront 2,Dying Light,Witcher 3,DOOM,Evil Within 1-2, stb :D
2017. okt. 15. 05:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig próbáld az aktuális CPU generációt venni, nekem 1150 van, de már ez se új. (ettől függetlenül nekem tökéletes)
2017. okt. 15. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!