Life is strange - Before the Stormban miért erőltetik ennyire ezt a leszbi szálat?
igazából szerintem nincs erőltetve:D
nem játszottam még vele, csak végigjátszást néztem az első epizódjáról és nem kötelező (eddig legalábbis) szerelmi szálat fűzni a másikkal :D bármilyen erre utaló szituban mehetsz másik irányba is.
bár alapból ahogy előttem is írta valaki, hogy Chloe-n látszik, hogy ha nem is leszbikus, de bisex. nem csak Rachel miatt a 2. évadban, hanem az 1. évadban is rengeteg olyan rész volt, ahol már lehetett sejteni, hogy máshogy is néz Max-re (gondolok itt pl.: medencézős jelenetnél, ahogyan nézi sokszor Max-et; vagy amikor betörnek az irodába és Max Warren-nel beszél [abban a szituban, ha elfogadod az autósmozis meghívását] akkor is vág egy bizonyos fejet és látszólag nem tetszik neki) tehát szerintem nem zavaró és nem is hülyeség, és ahogy mondtam, nem kötelező úgymond olyan közel kerülni Rachel-hez, mert sok lehetőség van, ettől függetlenül a végére lehet hogy úgymond "kötelező lesz", de az részletkérdés :D
engem pl. nem zavar személy szerint, de hát ízlések és pofonok :D
Ha az első résszel játszottál akkor tudod hogy Chloe a lányokat (is) szereti. (Vagy csak a lányokat, ez nincs tisztázva.. szóval lehet biszex is.)
A második rész pedig ugye egy előzmény, de már az első részben is mondták hogy Chloe szerette Rachelt..szóval egyáltalán nem erőltetik, ez már alapból így volt.
Pedig vannak olyan válaszok amik nem tetszenek neki :D
De értem mire gondolsz, viszont szerintem azért jön ki mindenképp így, mert ugye a sima Life is Strangeben nem titok hogy Chloe szerette Rachelt. Szóval logikus hogy ebben az előzményben ennek "így kell lennie".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!