Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem fut a GTA IV a...

Miért nem fut a GTA IV a gépemen? Továbbá tudtok írni olyan SP játékokat ami szabadpályás, nincs megkötött útvonal stb? (pl GTA series, AC stb)

Figyelt kérdés
A konfig jobb mint az asztalin annyi a különbség h a laposon win 10 van az asztalin meg win7.
2017. okt. 12. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen laptop?
2017. okt. 12. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Lenovo Idepad
2017. okt. 12. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jobb mint az asztali? Van száz fajta Lenovo Ideapad, de látok még 150 ezerért is HD5500 videokártyával szerelve. Ezek nem valóak gémingre egy több éves alacsony kategóriás PC szintjét hozzák. Ez ilyen.
2017. okt. 12. 13:09
 4/8 A kérdező kommentje:
nem az a baj h nem fot rajta hanem h bárhonnan szedem le addig se jutok el, hogy játékban legyek mert nem tölti be. Gépigény.hu-n néztem elvileg vinnie kéne de el se indul
2017. okt. 12. 13:11
 5/8 A kérdező kommentje:
A warthundert stabil 40 fps-el viszi high grafon
2017. okt. 12. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az a bárhonnan? Ha legális forrás, arra él a terméktámogatás, ha meg mindenféle mókolt torrentfos, akkor ne csodálkozz.
2017. okt. 12. 13:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Honnan lenne érdemes leszedni? egyébként az asztalin is "torrentfossal" játszottam ugyan azt akartam a laposra felrakni
2017. okt. 12. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor valószínű hogy nem bírja.

Mivel a GTA 4 híres az optimalizálatlanságáról ezért az is lehet az oka. Próbáld meg feltenni az 1.0.7.0 ás patchet. hátha.

De igaza van az előttem szólónak. Ha olyan torrent oldalról szeded ahol nem kell regisztrálni, az már elég gyanús. Ncore, Bithorlo, Carpathians. ezek megbízhatóak.

Előfordul pár jó torrent piratebayen vagy kickass-en de kényes őket megkeresni.

2017. okt. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!