Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Hama...

Mi a véleményetek a Hama Speedshot átalakítóról ps4-hez?

Figyelt kérdés
Mennyire adja a pc érzés illetve milyen az irányíthatósága.

2017. okt. 9. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hulladék. Kb. 20 játékkal próbáltam, és még a felével sem működött együtt. Az egyetlen használható olcsó adapter a CronusMAX Plus.
2017. okt. 9. 20:37
 2/3 Nagypatkany válasza:
Nagyon jó! Bedugod játszol! Ha van kedved, elszórakozhatsz a beállításokkal, ezt pcn tudod megcsinálni! De az alap beállítás is jó! A játékok beállításaiban, fel nyomod az érzékenységet és klafa! Az összes mostani menő játékkal működik!Gond nélkül! Nekem nagyon bejött. És nem kell szarakodni pcvel mint a cronusmaxnál.
2018. jan. 17. 12:44
 3/3 csaba198901 válasza:
Szia Nagypatkany Bocsi a zavarásért. Láttam h neked van ilyen hamma speedshot adapter ps4 hez.Vettem egyet én is de sehogy nem tudom beállítani hogy a bilenytuzeten irányítsam és az egérrel lőjön v üssön v védjen. Tudnál nekem segíteni hogy mit hogyan állítsak be? esetleg ha a te beállításod rol kuldenel emailbe egy fotót előre is nagyon köszönöm
2019. aug. 25. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!