Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem jo a battle royale Veletek...

Nem jo a battle royale Veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Fortnite Battle Royalet és amikor elindítanám akkod kiir valami olyasmit hogy régi a grafikai valami (bocs hogy nem tudom konkrétan) kiirja még azt is hogy hogyan oldjam meg megcsináltam de nem jó. Sok dologgal próbálkoztam. Hogy oldjam meg? Mit csináljak? Veletek is volt ilyen?

2017. okt. 7. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk, neked mit ír ki, így baromi nehéz lesz segíteni. Nekem oké- bár durva is lenne, ha egy GTX 1080-on nem indulna...
2017. okt. 7. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért nem másolod ide hogy mit ír ki ha nem tudod értelmezni? Saját magad ellen dolgozol amikor információ nélküli kérdést írsz ki amire nem lehet mit mondani. Ami tippre a videokártya driver frissítését kérheti.
2017. okt. 8. 09:13
 3/9 A kérdező kommentje:
The installed version of the AMD graphics driver has known issues. Please update to the latest driver version. Es meg ir par dolgot de talan ez a lenyege es bocs hogy összeszedetlen vagyok.
2017. okt. 8. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:
"A telepített AMD illesztőprogramnak ismert hibái vannak, kérlek frissíts a legújabb driver verzióra"
2017. okt. 8. 10:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudsz segíteni hogy ezt hogy frrisítsem le? :D
2017. okt. 8. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha sehogy nem megy, akkor ezen az oldalon van egy automatikus hardverfelismerő és az alapján drivert telepítő program:

[link]

"Automatically Detect and Install Your Driver", alatta a donwload now gombbal tölthető le. Letöltöd, telepíted és magától végig kell mennie szerintem.

2017. okt. 8. 11:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom remélem sikerül :)
2017. okt. 8. 12:04
 8/9 A kérdező kommentje:
megcsináltam és kiirta hogy az összetevők telepítve vannak és még mindig a játék kiirja ugyan azt mit tegyek?
2017. okt. 8. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Próbálkozok de nem jó :( valami segítség?
2017. okt. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!