Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt hogyan magyarázom el a...

Ezt hogyan magyarázom el a Blizzardnak? Vagy van más ötletetek?

Figyelt kérdés

A Hearthstone nevű játékról van szó. Tavaly márciusban töltötte le magának a testvérem, játszott vele pár hónapig, aztán megunta. Nekem nagyon megtetszett, ő pedig átadta nekem az accountját, hogy ne kelljen elölről kezdenem a játékot, ő azóta nem használta. Lassan másfél éve játszom a Hearthstone-t majdnem napi szinten, és most a testvérem bejelentette, hogy innentől átvenné ő. :'D Nem hajlandó újra regisztrálni, hanem az eddig elért "eredményeimmel" folytatná a játékot. Szívesen megváltoztatnám az e-mailt és a jelszót, hogy ő ne tudjon hozzányúlni, de fogalmam sincs, ki lehetett a testvérem "gyerekkori hőse" - erre a kérdésre kellene tudnom válaszolni a művelethez.

Szerintetek tehetek valamit?

2017. okt. 5. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg az accountom tűnt el úgy, ahogy van. Amikor rájuk írtam még nyomát sem találták, hogy valaha volt.
2017. okt. 5. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Testvéred accountja, testvéred tulajdona.
2017. okt. 5. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen tehetsz. Visszaadod az accountot.

Vagy irsz a supportnak, es meg szepen ki is bannolnak mert neked a felhasznaloi jogszabaly szerint nincs jogod mas accountjaval jatszani, a tesodnak meg nem kellett volna megadnia a felhasznalot es jelszot.

2017. okt. 5. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké. Vége a testvéri szeretetnek. :D
2017. okt. 5. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld már meg megbeszélni vele... jó nagy paraszt amúgy. :D

Semmit nem tudsz tenni, mert jogilag az övé.

2017. okt. 6. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni vele aztán ha minden áron kell mások eredménye írj a blizznek hogy másfél évig megosztotta mással az accountját, bannolható ezért.
2017. okt. 6. 15:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg tudtam beszélni vele, hogy nekem adja "örökre". Megerősítésként meg akartam változtatni először is az e-mail címet, hogy a sajátommal legyek regisztrálva, de egyszerűen elérhetetlen a support. Gondolkodom, hogy erről is kiírjak-e egy kérdést:D
2017. okt. 14. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!