Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nehéz a fifákat pc-n billentyű...

Nehéz a fifákat pc-n billentyűzeten irányítani?

Figyelt kérdés
Tehát nagyon macerás, esetleg kevés a funkció...stb?

2017. okt. 4. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel a billentyűzeten több gomb is van, így természetesen nincs olyan, hogy "kevés a funkció". Az azonban vitathatatlan, hogy bizonyos játékokat kényelmesebb kontrollerrel játszani. Ezt is.
2017. okt. 4. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Én igaz nem vagyok Fifa rajongó, PES-eztem. Ugyan az, mármint irányítani.

Megszokás kérdése, hogy mennyire áll rá a kezed. Nekünk régebben volt PS2, tehát joystick, és nekem az állt a kezemre. Gépen is csak joystickkal nyomtam.

Haverom billentyűn nyomta, és ő a joystickot nem szereti.

Ami jobban kézre áll. Illetve a joystick kényelmesebb. Megállás nélkül többet bírsz js-kal játszani, mint billentyűn.

2017. okt. 4. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan a cselek többségét csak az Xbox kontroller jobb analóg karjával lehet előhozni.

Ha csak a gép ellen akarsz focizgatni, akkor talán el lehet lenni billentyűzettel, de online meccsekben a kezedbe fogják adni a s***edet a kontrolleres profik.

2017. okt. 4. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Bocsi az OFF-ért. Leginkább kontollerből milyen fajtájút érdemes venni?
2017. okt. 4. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Ahogy százszor is leírtuk már: csak Xboxost. Még az se kell, hogy eredeti legyen, egy utángyártott kínai is megteszi:

[link]

Nem is a minőség, hanem a kompatibilitás a fő szempont. A Windows alapértelmezett játékvezérlője az Xbox kontroller, minden játék 100%-osan felismeri és alkalmazza. Vehetsz egy 8-10 ezer forintos másik gamepadot is, csak aztán ne csodálkozz, ha a játékok nem hajlandóak együttműködni vele.

2017. okt. 4. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!