Lol-ban milyen rúnákat kell venni kategóriák szerint? Több lenn
Tehát adcnek, orvvadásznak, suppnak, harcos, tank...
Vagy mindegy? megveszek sokat, aztán berakosgatom, ugy is jó? vagy figyelni kell rá hogy milyenek?
Másik dolog, meg hogy mesterségeket minden meccs előtt, ha más karakterrel játszol, változtatni kell? Nekem most a villámfejedelem akarata van (kék), és főleg adc-t játszok. Változtassam ha más kategóriát játszok, vagy lehet hagyni???
Minden karakternek más kell. Természetesen ügyelni kell mit raksz be.
Én 3 rúna + 4 mesterség oldallal meg tudom oldani az összes champet.
Heló!
Amíg nincs sok 10+ rúnaoldalad, addig úgymond "általános rúnaoldalakat" csinálsz. Tehát olyat, ami lefedi a tankok nagy részét, ami lefedi az adc nagy részét...
(később pedig az általad előszeretettel használt hősökhöz igazítod, mivel más kell egy rammusnak is, mint mondjuk egy mundonak, holott mind tank, de mindnek megfelelő egy alap tank rúnaoldal.
Ugyan ez igaz a mesterségekre. Viszont ott, mivel beállíthatsz alapból többet, ezért használd ki.
Menj fle mobafire-re, lolking-re és hasonló oldalakra és keress rá az általad kedvelt hősökre, ott pedig megtalaálod a legnépszerűbb rúna és mesterség beállításokat. Onnan válogass és állítsd be magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!