Megéri megvenni a FIFA 18 standard editont?
Figyelt kérdés
Régen szerettem a FIFA játékokat, de évek óta nem játszottam már velük.
Gondolkozom, hogy beruházok rá, de érdemes a standarddal? Vagy inkább várjak jövőre és a 19-et előrendelésben több extrával az ultimate-hez?
Mit gondoltok?
2017. okt. 3. 15:29
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó lett, érdemes megvenni. Nyugodtan vedd a Standard verziót, az a pár csomagnyi kártya nem éri meg a felárat.
De ha még nincsen Xbox kontrollered, anélkül neki se kezdjél, billentyűvel esélyed sem lesz komolyabb szinteken.
2/7 anonim válasza:
Már feltörték, kapd le, próbáld ki, ha tetszik megveszed, szerintem ez a legtisztább módja annak, hogy eldöntsd, kell-e neked vagy sem.
3/7 anonim válasza:
#2: A lopás a LEGTISZTÁBB módja? Érdekes...
4/7 anonim válasza:
Mondj jobbat a kipróbálására, nem mellesleg nem kell álszentet játszani, nálad tuti minden eredeti még a windows is.
5/7 anonim válasza:
Originen van kipróbálható demó. Senki nem álszenteskedik, szimplán rosszul fogalmaztad meg a mondatod, ha a "legtisztább" szót kihagyod meg sem szólalt volna senki.
6/7 anonim válasza:
#4: Nyertél, tényleg minden eredeti, mert 24 éve dolgozom, hogy ne kelljen lopnom. És mi az, hogy MÉG a Windows is? Ha csak egy program lehet eredeti a gépeden, akkor az a Windows legyen.
7/7 anonim válasza:
Van demoja, probáld ki. A 19-re várni? Mult héten jelent meg a 18, egy hetrs játék. A 19 egy év mulva szeptemberben jelenik meg, mint mint mindig. Nem januárban.
Egyébként megéri, mármint nekem bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!