Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tölti be a játékot...

Miért nem tölti be a játékot a telefonomon?

Figyelt kérdés

Egy Homtom 16 készülékem van.

Én meg vagyok vele elégedve, mert amire kellett, arra tudtam/tudom használni.

Semmi játékot nem telepítettem rá, hiszen nem egy erőmű, ez a telefon nem erre való... egy kivételével: Choiches: Stories you play - ( [link] )

Más játékot nem is tettem fel rá.

Viszont pár napja (talán a játék utolsó frissítése óta) egyszerűen nem tölt be. :(

Eddig zavartalanul működött, de most csak tölt és tölt, semmi nem jön be... vagy nagyon hosszú idő után. (és akkor is inkább fagy).

Már újratelepítettem a játékot, szépen el is veszett az összes mentésem :( ... az újratelepítés után kb 2x sikerült belépni viszonylag gyorsan, azóta megint csak fagy és semmi. A wifi rendben van... de leőfordul, hogy szakadozik, akkor nem is próbálok belépni.

Mi lehet a hiba?

Ismerősöm szerint a telefonnal van baj, de eddig akkor miért ment rajta simán?

Valakinek valami ötlete?

2017. okt. 1. 22:36
 1/1 anonim válasza:
az új verzió az oka nem a telefon, velem is történt ilyen, nem kompatibilis a verzióval. ilyenkor csak annyit tudsz csinálni hogy várod a következő frissítést és akkor biztos jó lesz.
2017. okt. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!