Last Day On Earth:Survivalban lehetséges vagyis mivel tudom hogy lehet ezért hogyan lehet? Többi lent.
Figyelt kérdés
A mentésemet hol találom meg? És azon belűl hol találom az értékeket hogy átírhassam? Vagyis ha szeretnéd fegyverládát "Inboxba", melyik fájlba kell kutakodni? Vannak ilyen mentések neten hogy 9999 láda van Inboxba, biztos hogy lehet, ha valaki csak pm-be akarja leírni akkor ott jelentkezzen kérem!
Ui.: Nem kérek konkrét mentéseket a sajátom akarom átírni, nekem láda kell nem élet meg coin meg nem tudom mi.
2017. szept. 29. 15:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!