Milyen fegyverekkel érdemes kezdeni CSGO-ban?
Figyelt kérdés
Most nemrég kezdtem el a játékot, és nem nagyon megy még. Nem nagyon értek belőle semmit, a fegyvereket pedig mégannyira se ismerem.
Ti milyen fegyvert ajánlanátok, vagy van bármilyen más tanácsotok?
(Nem tudok célozni sajnos, meg elég sokszor csak azért lövöldözök, mert megijedek valamitől, meg ilyen szép dolgok...remélem majd belejövök xd
Előre is köszi a válaszokat!^^
2017. szept. 29. 15:14
1/2 anonim válasza:
Ajánlanám figyelmedbe Kodiak csatornáját. Ő jól elmagyarázza az alapokat, trükköket
2/2 anonim válasza:
Szia!
Előttem már írták KODIAK csatornáját. Nagyon hasznos tutorialokat csinál, bár szerintem azzal ráérsz később is foglalkozni, a legjobb az lenne, ha először a nagyon alap dolgokat tanulnád meg. Gondolok itt a spray-re, tartásra. Nézz videókat YT-on: CS:GO alapok kezdőknek
Írásban hosszú lenne :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!