Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vérfarkasos játékok?

Vérfarkasos játékok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olyan játékokat keresnék amiben lehetőségem van vérfarkasnak lenni. Hogy már karakter készítéstől vagy később válhatók azzá az mindegy, és hogy a nem választható-e az is(bár előny ha igen) de ilyen játékokat keresnék.

Amiket ismerek és tudom hogy ilyenek(viszonyítási alapnak ha úgy tetszik de bátran jöhet más féle is)

Skyrim

vampire the masquerade redemption/bloodlines(nem vérfarkas ugyan de gangrel klánnál van farkassá változás)

The Sims széria(mondjuk a 4.-ben még nincsenek de ami késik nem múlik :D)

World of Warcraft

Diablo 2

Nos ezeket ismerem. Kb ezekhez hasonlóakat ha lehet de bármilyen érdekelne amiben Vérfarkas lehet karakterem.

ui: WOW-ot azért írtam hogy akár mmorpg is lehet a játék nem csak offline.

2017. szept. 29. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Wolf Among Us, Telltale játék, kicsit indie de a sztori és a lehetőségek nagyon jól meg vannak csinálva, nem bánnád meg.
2017. szept. 29. 15:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Gyors megnéztem és ahogy elnéztem eléggé LiS(Life is Strange) beütést éreztem. Úgyhogy szerintem adok neki 1 esélyt mert a LiS-t eléggé szerettem. Köszönöm, ha van még hasonló akár az eredetileg kiírt témában akár ilyen Telltale-s bátran jöhet még.
2017. szept. 29. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Sajnos vérfarkasosból kifogytam, nem ismerek másmilyet csak azokat amiket te is. Nem tudom mennyire vonz a Walking Dead alapkoncepciója de az 1. Walking Dead Telltale játékot mindenképp ajánlom, izgalmas és tele érzelmekkel jól felépített játék, ha megtetszett akkor ott van még a 2. és 3. is :D Plusz a Galaxis Őrzői is jó csak még nincs vége és várni kell az epizódokra. Vérfarkashoz sajnos nincs köze de minőségileg toppon vannak, valószínűleg nem okoznak csalódást.
2017. szept. 29. 16:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm. Nemsokára majd meglesem akkor azt is. Hallani már hallottam a Walking Dead-ről(mint játék is de elsőnek a sorozat ugrott be) de akkor majd letesztelem. Nézek róla videót és meglátom. :)

Ami meg eredeti kérdést illeti még arra is várok válaszokat. Hátha van aki még ismer olyat.

A remény hal meg utoljára. :)

2017. szept. 29. 17:04
 5/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
Morrowind a Bloodmoon kiegészítővel.
2017. szept. 29. 18:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Badlur's Gate: [link]
2017. szept. 29. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
*Baldur's
2017. szept. 29. 19:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Morrowindet ismerem, de azért köszönöm.

Baldur's Gate-nek meg utána nézek. Ezt is köszönöm.

Ha van még jöhet bátran.

2017. szept. 29. 23:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Metin 2 :D tré game, de van benne vérfarkas :D
2017. okt. 1. 00:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Na igen metin.... sajnos abból már "kicsit" kinőttem bár annak idején jó volt. :D De köszönöm.

Jöhet még ajánlás.

2017. okt. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!