Vérfarkasos játékok?
Sziasztok. Olyan játékokat keresnék amiben lehetőségem van vérfarkasnak lenni. Hogy már karakter készítéstől vagy később válhatók azzá az mindegy, és hogy a nem választható-e az is(bár előny ha igen) de ilyen játékokat keresnék.
Amiket ismerek és tudom hogy ilyenek(viszonyítási alapnak ha úgy tetszik de bátran jöhet más féle is)
Skyrim
vampire the masquerade redemption/bloodlines(nem vérfarkas ugyan de gangrel klánnál van farkassá változás)
The Sims széria(mondjuk a 4.-ben még nincsenek de ami késik nem múlik :D)
World of Warcraft
Diablo 2
Nos ezeket ismerem. Kb ezekhez hasonlóakat ha lehet de bármilyen érdekelne amiben Vérfarkas lehet karakterem.
ui: WOW-ot azért írtam hogy akár mmorpg is lehet a játék nem csak offline.
Értem és köszönöm. Nemsokára majd meglesem akkor azt is. Hallani már hallottam a Walking Dead-ről(mint játék is de elsőnek a sorozat ugrott be) de akkor majd letesztelem. Nézek róla videót és meglátom. :)
Ami meg eredeti kérdést illeti még arra is várok válaszokat. Hátha van aki még ismer olyat.
A remény hal meg utoljára. :)
Morrowindet ismerem, de azért köszönöm.
Baldur's Gate-nek meg utána nézek. Ezt is köszönöm.
Ha van még jöhet bátran.
Na igen metin.... sajnos abból már "kicsit" kinőttem bár annak idején jó volt. :D De köszönöm.
Jöhet még ajánlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!