Nem indul az Elder Scroll Online, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Legelőször a nővérem laptopjára lett telepítve, ott lett aktiválva a kód is, viszont elköltözött és most hogy van hely a gépemen felraktam a játékot. Fél napot vártam mire letöltődöttés frissült és most mikor végre játszhatnék egy hibaüzenetet tol a pofámba. "The application was unable to start correctly (0xc000007b). Cilck OK to close the application" Nem értem mi a gond, próbáltam rendszer gazdaként indítani, újraindítottam a gépet, bejelentkeztem az accomra online, megnéztem a gépigény és amennyire értek hozzá minden megfelelt a minimum igénynek. Mit jelent ez? Megoldható? Vagy kidobtam egy rakat pénzt az ablakon erre a szarra?2017. szept. 28. 21:17
1/4 anonim válasza:
Gepigeny mellett agy rakas program is kellsok jatekhoz.
[link] telepitsd, elmeletileg ez a baja.
2/4 A kérdező kommentje:
nem engedi telepíteni mert elvileg már fenn van a gépen.
2017. szept. 28. 21:39
3/4 anonim válasza:
Ezeket találtam a neten:
- Ha 64 bites a windowsod de a játék 32 bites, a Visual C++-nak a 32 bites (x86) verzióját kell feltelepítened ahhoz hogy a játék működjön. A jövőre nézve legjobb ha mindkettő verzió fent van, így egy játéknak sem lesz ezzel kapcsolatos problémája.
- Frissítsd a videodrivert. Ezt főleg NVIDIA kártyára írják, de amúgy sem árt.
- Ha régi gáma, próbáld kompatibilis módban futtatni.
4/4 anonim válasza:
Ja miközben a neten jártam tök elfelejtettem hogy ESO, akkor a kompatibilitás kiesett és remélhetőleg 64 bites. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!