Ha lenne 48 órátok, hogy egy GTX 1080, I7 7700k,16gb RAM kombón játszatok, mivel játszanátok?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok. Most vettem egy ilyen konfigot, de hirtelen nem tudom mivel játszak, vagy mit csináljak rajta. :D2017. szept. 27. 18:30
11/14 anonim válasza:
Ugyanúgy WoWoznék csak feltolnék minden max grafikára és élvezném hogy este 8-kor nem válik képregénnyé Dalaran :D
13/14 anonim válasza:
Dalaran nem azért válik képregénnyé mert xar a gép, az simán rosszul van emgcsinálva, nálam 7700k és két RX580 van, illetve SSD-ről fut a játék, mégis lassan tölt be először, meg idő kell mire megjön a stabil 60 FPS.
14/14 anonim válasza:
Leginkább a Pasziánszt ajánlanám bár ez a konfig nem biztos hogy elég lesz hozzá pedig 4K-ban elképesztő látványvilág tárul eléd. Emelett tudom ajánlani az Aknakeresőt és a Pinballt bár nem hinném hogy meglesz a stabil 30 fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!