Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft indítási probléma!?

Minecraft indítási probléma!?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja játszottam utoljára, és most valamiért nem tudok belépni a játékba. A játék indító megváltozott, azt se tudom kiválasztani hogy melyik verzión induljon el... Letöröltem és újra indítottam többször is, de nem jó. Valaki tud segíteni? Nem eredeti a játékom...

2017. szept. 27. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

nagy általánosságban bal alsó sarokban van az általad megadott név (ha csináltál több fajtát, ha nem akkor default vagy hasonló neve van), alatta pedig a verzió száma (ami alapjáraton latest patch, vagyis a legfrissebb verzió).

a verziót állítsd át az általad használtra és menni fog.

2017. szept. 27. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudok semmit se csinálni ott, ha lenyitom a listát nincs ott semmi, ha meg elindítanám akkor azt írja ki hogy le kell tölteni az adott verziót...

[link]

2017. szept. 28. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális a kérdés, sikerült visszaállítanom eredeti állapotba, egy régebbi biztonsági mentéssel.
2017. szept. 29. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
ott virít nagy betűkkel, hogy edit profile a képnél amit küldtél, mit nem sikerül azon belül beállítanod?
2017. szept. 29. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Hiába van ott... Akár milyen verzióra állítottam nem indult a játék, mindig kérte hogy töltsem le az aktuális verziót, még akkor is amikor le volt töltve az a verzió. De, mint mondtam már megoldódott a probléma.
2017. okt. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!