Miért isteníti mindenki a Halo játéksorozatot?
Régen játszottam az első résszel és nem találtam benne semmit ami megfogna.
De mindig a neten látom, hogy Halo legendás játéksorozat így meg úgy. Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért jó?
Nem fikázás miatt kérdezem, csak csupán szeretném rálátni a játék pozitívumaira.
Miért isteníti mindenki a Marveles és DC tucatszuperhősös filmeket? Semmit sem találtam azokban, ami megfogna.
Mindkét kérdésre az a válasz, hogy az emberek ízlése különböző. Van, aki szereti az almát, más meg elhányja magát tőle. Van, akinek tetszik a Halo sorozat, van, akinek nem. Ugyanez érvényes a zenére is.
Ízlésről vitázni kb annyira értelmes dolog, mint egy téglafalnak levezetni egy matematikai problémát. A kérdésedre, hogy válaszoljak, nekem a hangulata tetszett nagyon (1-2-vel játszottam, nincs konzolom), valamint a soundtrackje. Az összes általam játszott játék közül messze a Haloknak van a legjobb zenéjük.
+1 az előzőnek és én azt még hozzá tenném, hogy nekem mondjuk nagyobb szórakozást nyújt, mint egy Cod rész.
mádom, hogy legendary fokozaton a legjobb tudásom szerint kell taktikáznom, mert olyan nehéz a játék.
AKKORIBAN forradalmi játék volt. 2000 körül az FPS harcok annyiból álltak, hogy szemben állunk egymással, oldalazunk és lövünk, míg a másiknak el nem fogy az életereje (a Counter-Strike fejlövései nagy extrának számítottak). A HALO-ban minden ellenfél másképp támadt és védekezett, voltak gyenge pontjaik, mindegyik ellen más taktikát és fegyvert kellett alkalmazni. Azelőtt az irányítás minden játékban más volt, teljesen kretén gombkiosztásokkal- a HALO a legkényelmesebb, leginkább kézre eső módszert alkalmazta.
Persze nem volt tökéletes (a pályák kifejezetten primitívek voltak), de újraalkotta az FPS műfajt (különösen konzolon).
Pont azért nem tűnik különlegesnek, mert azóta az összes FPS-ben ugyanazokat a megoldásokat használják.
Azért mert ez tetszik neki. Ízlés dolga.
Pont úgy ahogy lehet szeretni bármi mást akár játék akár nem.
Kb mint amikor volt munkatársamat ku...a érdekelte h én milyen zenét hallgatok. (Nightcore-t.)
Erre a válsz hát ezt csak elmebetegek hallgatják.
Ízlés dolga.
Egyébként nekem a Reach a mai napig a kedvenceim között van. Bár nem vagyok fan, de nekem olyan élményt adott amit az életbe nem felejtek el.
És eredetiben van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!