Tippmix 1 millió feletti nyeremény?
Figyelt kérdés
Tippmix.hu-n van ugye kalkulátor. És sima fogadásnál nem mehet 1 millió fölé a nyeremény. Én úgy tudtam még a régi rendszerben is, hogy ha kombiba rakja az ember akkor nincs limit. A fejemben meg is van egy csomó ilyen lehetetlen szelvény, több millió várható nyereménnyel, nyilván buli látni ezt stb. de tudom hogy volt ilyen. És most is pár napja láttam haveromét, vagy 10 meccs, sok döntetlen és millió felett volt a várható, az is kombi volt. Namármost ha beirom a kalkulátorba a választottjaimat, és kombira nyomok, kiirja hogy max 1 millió. DE NEM MINDEN ESETBEN. Variálgatom a tétet, néhány eseményt, kombi tipust és van hogy engedi 1 milla fölé. Most akkor hogy a tökömbe van ez? Teljesen összezavarodtam, és azt hittem jól tudtam eddig mindent, pedig már jó pár éve játszok, bár sosem voltam nagy kombis. Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!2017. szept. 26. 23:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért lehet mert az összeghatár normál szelvényre és kombinált fogadás esetén a "sorokra" egyenként vonatkozik. Kombinált esetén ezért a normál fogáshpz képest nagyobb lehet a határ a szelvényt tekintve.
3/5 A kérdező kommentje:
Sorok alatt mit értesz?
2017. szept. 27. 12:16
4/5 anonim válasza:
5/7-es kötésnél pl. van ugye 5 találatnál egy sor ami nyer, de 6-nál vagy 7-nél több.
5/5 A kérdező kommentje:
Éééééértem, köszönöm szépén. Végülis akkor nem igaz az az állítás miszerint sehogy nem lehet egy millió fölé menni.
2017. szept. 27. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!