Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Texas Hold'em. Kész szett...

Texas Hold'em. Kész szett miért nem ér többet?

Figyelt kérdés

X-nél van 1010

Y-bál van KJ

Flop: K97

Turn: 2

River: 4

Nem számít, hogy X-nél két pár van a kezében, Y-nak meg csak kiegészül KK?

Miért nem?

2017. szept. 26. 00:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

°egy pár. (Tizes pár)

(Flop,River,Turn)

2017. szept. 26. 01:28
 2/11 anonim ***** válasza:

- Senkinek nincs két pár a kezében.(nem is lehet)

- A K pár veri a 10-es párt!

Mi a további kérdés?

Zárójelben megjegyezném, hogy olvasgasd legalább a lapok értékét mielőtt pókereznél, ha már a szabályokat nem is.

2017. szept. 26. 01:56
 3/11 bellobig ***** válasza:
Azért, mert nincs olyan, hogy "kész szett". 7 lapból állítod össze a legjobbat, ami a kezedben lévő 2, és az asztalra kerülő 5 lap!
2017. szept. 26. 11:02
 4/11 bellobig ***** válasza:
Mármint a 7 lapból a legjobb 5 lapot..
2017. szept. 26. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Nézzük meg:

X:: 10, 10, Király, 9, 7, 2, 4, ebből az 5 legértékesebb: 10-es pár, K, 9, 7.

Y:: K, J, K, 9, 7, 2, 4, ebből az 5 legértékesebb: K pár, J, 9, 7.

A K pár erősebb, mint a 10-es pár? Igen. Akkor Y nyert. Mi a kérdés?

2017. szept. 26. 11:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem. Csak arra gondoltam...

X-nek van az egyik zsebében egy millió(10) a másik zsebében is egymillió(10)

Y-nek nincs még semmije csak egy lehetősége a K lappal.

Flop szerencsét hoz Y számára, de ez szerintem nem az igazi.

Kézhez kapott pár, három (drill), legyen legyőzhető, nekem ez így igazságos.

K97 2 K

2017. szept. 26. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Értelmetlen amit írsz.

7 lapból kell nézni az 5 legerősebbet.

Mi a legerősebb jelenleg? a király pár, hogy ez a pár most flopnál, vagy isteni mázlival river-nél jött össze, senki le nem sz**ja, ezért szerencsejáték.

Ilyen formában maga a kérdésed is értelmetlen, mert kb a szabályokkal se vagy tisztában.

2017. szept. 26. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy fogalmad sincs miről beszélsz. Valami fantázia játék elképzelt szabályairól. Meg igazságosságról.

Nah már most a te igazságos játékodban lehet,hogy a 10-es pár veri a K-t de a pókerben nem.

2017. szept. 26. 18:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Értelek benneteket. Köszönöm a figyelmet.

Mégis azt gondolom, ha van egy pár (77) a kezedben, és a másik illetőnek AK

A39 5 J

Értem én a szabályokat, azt is, hogy szerencsejáték, azt is az összes lapot (hetet) figyelembe kell venni.

Egy párt kaptál a kezedbe. Ez nem számit!

"olvasgasd legalább a lapok értékét mielőtt pókereznél, ha már a szabályokat nem is."

Sajnos sosem olvastam póker könyvet, és sosem pokereztem, nem is tervezem, hogy valaha megtanulom a lapo értékét.

"Értelmetlen amit írsz.

7 lapból kell nézni az 5 legerősebbet. "

Egyébként az ilyen hozzászólás a kedvencem, én is szoktam így válaszolni, amikor nem értem meg a kérdező kérdését.

"Ilyen formában maga a kérdésed is értelmetlen, mert kb a szabályokkal se vagy tisztában."

Azt ilyeneket is imádom "kb a szabályokkal sem vagy tisztában" De jó volna, ha amikor pokerezem mindenki ezt gondolná az asztalnál!

"Az a baj, hogy fogalmad sincs miről beszélsz. Valami fantázia játék elképzelt szabályairól. Meg igazságosságról.

Nah már most a te igazságos játékodban lehet,hogy a 10-es pár veri a K-t de a pókerben nem."

:) Nem fantázia. Nem akarok változtatni a szabályokon, mert igazából nem szeretném, ha a kézhez kapott párnak jelentősége volna, mert akkor az AA ritkán volna überelhető.

Arról van szó, hogy amikor pokerezünk, általában akkor ismerem el a másik játékost, amikor nem szerencséje volt, nem blöffel vitte a kasszát. Persze bele lehet kőtni hogy vajon az egy pár, amit kézhez kapott az illető, nem-e szerencse.

Szóval a társaság "szép lap", "ügyes" , "na most bevittél a zsákutcába"

Ez egy saját élmény volt. Tizes párral játszottam, a másiknál KJ volt. Minden emelését megadtam, nem talált el, sajnos. Őt eltalálta, jött egy király már a flop során. Akkor merengtem el azon, hogy miért nem számít, ha valakinél egy pár van.

A lényeg annyi, hogy csak akkor gratuláltam volna neki, ha drill-je van, nem két vacak párja, ami nem is a kezében volt.

Ennyiről volt, szó. Nem a szabályokról. Igen, az "igazság", az túlzás volt a részemről. Sokszor találkoztam ügyes játékosokkal, sőt korrekt játékosokkal is, aki miután kicsit elbíztam magam néhány éve az AA, és az illetőnél 27 volt

Ez jött le: K47 7 10

Ez szép! Elismertem. Sőt, a játékos azt mondta: bocs.

Pedig nem kellett volna, mert ...de mivel ő tapasztalt játékos volt, nem jellemző rá a nagyképűség.

2017. szept. 28. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Az előző írásodból is látszik, hogy nagyon kevés tapasztalatod van. Amatőr módon állsz a dologhoz (ami marhára nem baj). Meglátásom szerint csak micro limites játékokban vettél részt. kezdőkre jellemzően laza a játékstílusod. Ajánlom, hogy próbáld ki, milyen amikor "fáj" a pot mérete, amikor tétje van.

Játszani csak olyan asztaloknál lehet igazán megtanulni ahol bizony komoly potok vannak.

"Minden emelését megadtam" de miért? egy szám párral a kézben? Egy feszes játékos szám párral a kézben már a floppot se nézte volna meg.

2017. szept. 28. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!