Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mass Effect trilógiában...

A Mass Effect trilógiában kivel volt a kedvenc románcotok és miért választottátok épp őt?

Figyelt kérdés
Lehetőleg kort és nemet is írjatok.
2017. szept. 25. 18:52
 1/2 anonim válasza:

Miranda Lawson :) Tudom, hogy eléggé rideg, de ha belegondolunk, akkor nem ő tehet róla. Már az első pillanatban érdekesnek találtam, amikor megláttam. Én a játék második részével kezdtem, utána játszottam végig az egész triológiát és őt találtam Shepard (férfi) tökéletes párjának. Számomra az a küldetés kötelezett el mellette, amikor a húgát kellett megmenteni. Nagyra tartom, hogy képes volt szembe szállni az apjával és az életét kockáztatva elszökött tőle. Csak azt sajnálom, hogy a múltja árnyékában él és nem enged magához közel szinte senkit sem. Érdekes, hogy pont Shepard töri meg a jeget. Miranda az egyetlen karakter, aki sír, ha Shepard szakít vele, pedig gondolhatnánk azt, hogy nincsenek érzelmei. Valójában csak nem tudja őket kimutatni. Szörnyű lehetett neki anya nélkül, egy szörnyű apával élni, majd menni a Cerberushoz és gyermekként belecsöppenni a terrorista életbe, ahonnan nincs menekvés, csak ha meghal vagy tönkre megy a szervezet. A genetikai módosítás teljesen tönkreteszi, nem csak az érzelmeit, de a testét is. Hogy miért, arra az "Árnyékbróker odúja" adjon választ. Mirandában rengeteg ki nem mutatott érzelem van és ezt talán csak a Kaszások legyőzése után tudta volna kimutatni. Kár, hogy Shepard nem tudja betartani minden igéretét.

15/L

2017. dec. 11. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Én először Kaidannel vittem végig, az kellemes, meg aranyos volt, viszont nekem a kedvenc egyértelműen Thane lett (értelemszerűen FemShep). Nagyon tragikus szerelmi szál, viszont pont ettől lesz nagyon szép. Sheparddel elképesztően jól kiegészítik egymást, míg Thane egy nagyon türelmes, nagyon nyugodt figura, aki fel sem emeli a hangját az egész sztori alatt, addig Shepard igazi harcos, aki nem adja fel, és akiben elképesztő az élni akarás. Ebből sikeresen át tud adni egy kicsit Thane-nek, motiválni, hogy igenis küzdjön a jövőjéért, küzdjön a betegségével, akkor is, ha nincs sok remény, ő pedig cserébe kap egy kis esélyt, hogy megpihenjen, hogy találjon egy kis nyugalmat a káoszban. Szintén erős indok volt, hogy megrögzött synthesis endinges vagyok, ergo a főszereplőm mindig elhalálozik a történet végén, ami Thane-nel sokkal kevésbé keserű, mint bármelyik másik románccal. Így mondhatni, követi a szerelmét a halálba, és valamilyen formában újra együtt lehetnek. Harmadik pedig egyszerűen az, hogy míg Kaidan esetén tényleg bájos, és sokszor humoros volt az egész szerelmi szál, addig ez sokkal súlyosabb, tényleg mélyek az érzelmek a karakterek között (pl. Shepard soha nem sír a történet során, de Thane megemlékezése után igen), így nagyon meg tudja érinteni a játékost.

18/L

2018. nov. 4. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!