A honfoglaló játékban mennyire etikett ellenes az, ha magasan vezetek, akkor 2 ember fogja és összefog ellenem, egymást nem támadják csak engem, minden körben csak én kapom a pofonokat?
Én utoljára olyan 7 éve játszottam a honfoglalóval. Már akkor is ez a fajta játék ment, hogy egy valakit támadtak csak. Ebben a játékban nincsenek szabályok nincsen etikett.
Az nyer aki a nap 24 órájában fent van, és az állandó ismétlődő kérdésekre a választ szinte 3 másodpercben tudja, és közben gyors játék reményében összetud fogni a másikkal, hogy a harmadik kiessen.
Én ezért hagytam abba, de úgy látom nem veszítettem vele, mert ma is ez megy.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy te is ezt csinálod. Kiválasztod akit leakarsz győzni, és csak őt támadod. Akit nem az birkaszellem miatt szintén az általad választott játékost támadja. Ez sem etikus.
Honfoglalóban épp ez számít etikusnak, ha például te vezetsz magasan és ketten kilövitek a várát a leggyengébbnek az az etikett ellenes.
Amúgy meg teljesen mindegy, ez csak egy játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!