Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Poker starson átverhetnek a...

Poker starson átverhetnek a bankszámlámmal?

Figyelt kérdés
Haverom ki akarja próbálni de nincs bankszámlája ezért megkért hogy odaadjam neki és odaadja a pénzt. De nem lényeg és a kérdés az hogy ha megadom a bankszámlám adatait nem lehetek nyugodt mert feltörhetik? Még neten nem fizettem semmire sem először csinálom.
2017. szept. 23. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

ha mindenféle kalóz dolog (játék, program, bármi amit telepíteni kell) van lent a gépen, akkor igen.

Egyéb iránt meg a barátod is átverhet, mert megadod a bankszámlád adatait, többségében van mentési opció, így elég a 3 számjegyet megjegyeznie (cv kód, az aláírás rovat végén) és simán mondhatja, hogy ő nem csinált semmit.

Ha kölcsön is adod neki, csak és kizárólag te üsd be a kódot, lehetőleg a saját gépeden vagy olyan gépen amiről biztosan tudod, nincs rajta töltögetve semmi, illetve ne nézze mikor kitöltöd az adatokat.

2017. szept. 24. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:

egyéb iránt maga a netes fizetés biztonságos, ha ésszel csinálod, az oldalak többsége jól védett külső támadások ellen (de az emberi hülyeséget nehéz kivédeni ugye).

Kellő figyelemmel és óvatossággal nem lesz gond. Én havonta vásárolok neten keresztül évek óta és eddig nem volt gondom, igaz a kártyát soha nem adtam ki a kezemből és nem is töltök le semmi kalóz programot.

2017. szept. 24. 00:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Na és ha már nem játszom és ki vagyok lépve az accountomból?
2017. szept. 27. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor is megtörténhet az hogy pl jön fizetés a számlámla mondjuk munkaheylről és ők feltörik és lelopják?
2017. szept. 27. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Számlámra*
2017. szept. 27. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!