Mondanátok a Skyrim-hez hasonló játékot?
Nekem nagyon tetszett a Skyrim. Amint elkezdtem vele játszani, egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Az egész játék olyan tökéletesen volt kivitelezve, hogy egyszerűen nem is lehetett abbahagyni. A történet az általam látott legjobb, a játékmenet páratlan, emellé még szép grafika is társult. Maradjunk annyiban, hogy nagyon lekötött a játék. Most egy ehhez hasonlót keresek. A főbb szempontok:
-A játék ne a modern időkben játszódjon, hanem a Skyrim-hoz hasonlóan egy régiesebb világban
-A játékmenet legyen szabad, én dönthessem el, hogy mit mikor fogok csinálni a játékban
-Ne legyen olyan nagyon rossz grafikája se, szóval körülbelül a Skyrim-hoz hasonló grafikával rendelkezzen
Az már csak pluszpont ha a karakter szabadon fejleszthető vagy hogy a játék realisztikus. Ezek már nem olyan fontosak a számomra. Előre is köszönöm a segítséget.
Én is bátran merem ajánlani a Witcher 3-at, az egyik legjobb játék, igaz kicsit kötöttebb mint a Skyrim, de sztori és (szerintem) karakterek tekintetében felülmúlja.
Esetleg ezeket is meglesheted:
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon Age trilógia
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Ez egy fantasy game, és számomra élvezetes volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!