Skyrimban az ősvámpír küldetések végetérnek valaha?
Figyelt kérdés
Elfoglaltam a kastélyt az ősvámpíroknál, és már jóideje egy csomó küldetést megcsináltam, de általában mindig ugyanazok:harapjak meg valakit, öljek meg egy embert a hajnalőrség nevében, kisebb vámpírcsapatokat semmisítsek meg. Semmi más. Ám mindig kapok újabb és újabb ilyen küldetést, de nem tudom mi értelme van.
Mindemellett, még az elején az egyik vámpírnak kiadtam feladatba hogy csinálja meg a kastély egyik részét, ami le volt rombolva, de azóta sem történt semmi.
2017. szept. 23. 14:09
1/2 anonim válasza:
Az az értelme, hogy ha kedved tartja megcsinálhatsz egy ilyen kalandot. Van jó pár végtelenített küldetés a játékban, nem csak ez. Ha már mindent megcsináltál, vagy egyszerűen tetszenek az ilyenek, akkor szórakozhatsz vele.
2/2 A kérdező kommentje:
óh :\ azt hittem, hogy majd mindig fejleszthetem a kastélyt ahogy csinálom a küldetéseket...
2017. szept. 23. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!