Segiteni blizzardos ügyel kapcsolatban? Nagyon meg köszönném többi lent!
Figyelt kérdés
na szóval írta a blizzard hogy miért nem védem az accomat telefonról... azt hittem hogy csak be kell jelentkerni teefonról de nem... be adott valami szöveget hogy irjak be valami serialt meg restore code-ot én meg nem értem... és nem enged be a blizzard accomba se.. valaki help2017. szept. 23. 09:01
1/4 anonim válasza:
Nem authenticatort rendeltél hozzá?
mert ha igen, akkor le kell tölteni az appot, telepíteni, az adni fog egy lap kulcsot ami az authenticator serialja, illetve egy folyamatosan változó kódot amit egy bonyolult algoritmus számol ki mindig. Egyrészt az első kódot kell megadni, illetve az utóbbit is.
Aztán ez arra jó, hogy lényegében feltörhetetlen lesz az accod, csak akkor lehetne feltörni ha valaki ellopja a telódat, és mellé tudja minden adatod a belépéshez, mert magát az algoritmust feltörni még nem sikerült és valószínűleg nem is fog.
2/4 A kérdező kommentje:
igen igen az de nem értem mi az a serial meg restore code?!?!
2017. szept. 27. 12:48
4/4 A kérdező kommentje:
belépek az app-ba bejelentkezem aztán egyből kéri a serial-t meg a restore code-ot.. én nem kapok semmi "lap kulcsot ami az authenticator serialja" meg restore code-se szoval mt tegyek? már újra telepitettem de semmi...
2017. szept. 28. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!