Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban nincs lefutott meccs,...

Lol-ban nincs lefutott meccs, igaz?

Figyelt kérdés

Írhattok elképesztő példákat.

Tegnap rankeden fura dolog történt.Az enemy totálisan nyerésre állt.9-0 volt a tornyok állása,41-20 a killeké (oda).Ezen felül elvitték a baront,és a hegyi sárkány kivételével mindent mindent mindent.Még a kékjeinket,pirosainkat is.Aztán valahogy felszívta magát a csapat és 2rohamból végigsöpörtünk.Egy enemy gold 5-ös meg a dzsungelbe ütögette a szörnyeket,miközben kontráztunk.Szerintem nem számítottak erre.

#League of Legends #Szilveszter az utcaseprő
2017. szept. 22. 14:08
 1/9 A kérdező kommentje:
Tehát összesen nekünk csak egy hegyi sárkány jutott...és a győzelem :)
2017. szept. 22. 14:12
 2/9 anonim válasza:
Velem az történt, hogy minden lane feedelt nálunk, kb. 10-15-el több killjük volt, hoztak vagy 2 pokol sárkányt, aztán a dzsungelben elkaptuk őket egyesével, megszedtük magunkat és teamfightok előtt valahogy kiiktattuk az egyik ellenfelet így könnyebb volt megnyerni 4v5-ben. Majd egyre erősebb lett az adc-nk, lebaronoztunk és megnyertük
2017. szept. 22. 17:41
 3/9 anonim válasza:
100%
Ilyenkor általában azért buknak mert nem tudnak együtt támadni, öten. Hanem egyedül mennek és elbízzák magukat. Ezért fontos a lolban a csapatszellem.
2017. szept. 23. 19:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2017. szept. 24. 03:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A csapattársak már a meccs elején összevesztek, a mides és a topos is a jungelest hibáztatta majd a topos a midest és így tovább, a lényeg hogy boton csak a supp *én* és az adc nem.Az ellenfél hihetetlen fed lett, 10. percnél lehetett 10-1 a killek állása, mire elkezdtek a csapttársak felváltva kiafolni, reportot kiérni stb...de feladni sosem sikerült, nem engedtem.Kellő biztatás és irányítás után, mire végre minden afk visszatért elkezdtük defelni a bázist, egyszerűen nem hagytuk endelni az ellenfelet még baron után sem.Ők ugye elbízták magukat és mi meg szépen együtt mozogva elkaptuk őket, leászoltunk, elhoztuk a baront és egy pushból beendeltük az egészet.

Hihetetlen érzés volt 4 honort kapni és dicsérőszavakat a meccsvégi képernyőn az addig flamelő csapattól csak mert nem hagytam hogy feladják és inkább biztattam őket a flame helyett. :)

2017. szept. 24. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad sosem feladni meccset ;) Velem is volt már olyan, hogy nyertünk, pedig semmi esélyünk nem volt, valahogy mégis összehoztuk. Sajnos, fordítva is volt már.. :D
2017. szept. 24. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs lefutott meccs, De azért én szoktam mérlegelni, hogy megér e az a +20lp +30 perc tömény stresszt, ami annyira leépít, hogy továbbviszem majd a többi meccsre.
2017. szept. 25. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akarok megsérteni senkit, de az ilyen esetek 90%-ában az enemy totális hülyeségén múlik, hogy vesztenek.

Pl Tegnap khazixxal szétcampeltem topot és midet nyerve is voltak. A csapat elbízta magát nagyon és elkezdtek soloni és húzni az időt. Megvárták még a twich és a yasou full buildes lesz és 2 hitel mindenkit. 5v4-ben vesztettük a meccset csak mert nem voltak képesek a társaim groupolni 23.percnél.

2017. szept. 26. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:

#7 vagyok. Még annyi, a kérdező konkrét szituációjához, hogy az objective-ek fontos részei a játéknak, de csak részei.

Linkelek egy angol nyelvű videót, sokat lehet belőle tanulni, többek közt mond a srác 4 dolgot amik hasonlóan fontosak. Az egyik a "objective" (buffok, tornyok, sari, nashor...)

https://www.youtube.com/watch?v=AJ4vPCY11eM

2017. szept. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!