Lol-ban nincs lefutott meccs, igaz?
Írhattok elképesztő példákat.
Tegnap rankeden fura dolog történt.Az enemy totálisan nyerésre állt.9-0 volt a tornyok állása,41-20 a killeké (oda).Ezen felül elvitték a baront,és a hegyi sárkány kivételével mindent mindent mindent.Még a kékjeinket,pirosainkat is.Aztán valahogy felszívta magát a csapat és 2rohamból végigsöpörtünk.Egy enemy gold 5-ös meg a dzsungelbe ütögette a szörnyeket,miközben kontráztunk.Szerintem nem számítottak erre.
A csapattársak már a meccs elején összevesztek, a mides és a topos is a jungelest hibáztatta majd a topos a midest és így tovább, a lényeg hogy boton csak a supp *én* és az adc nem.Az ellenfél hihetetlen fed lett, 10. percnél lehetett 10-1 a killek állása, mire elkezdtek a csapttársak felváltva kiafolni, reportot kiérni stb...de feladni sosem sikerült, nem engedtem.Kellő biztatás és irányítás után, mire végre minden afk visszatért elkezdtük defelni a bázist, egyszerűen nem hagytuk endelni az ellenfelet még baron után sem.Ők ugye elbízták magukat és mi meg szépen együtt mozogva elkaptuk őket, leászoltunk, elhoztuk a baront és egy pushból beendeltük az egészet.
Hihetetlen érzés volt 4 honort kapni és dicsérőszavakat a meccsvégi képernyőn az addig flamelő csapattól csak mert nem hagytam hogy feladják és inkább biztattam őket a flame helyett. :)
Nem akarok megsérteni senkit, de az ilyen esetek 90%-ában az enemy totális hülyeségén múlik, hogy vesztenek.
Pl Tegnap khazixxal szétcampeltem topot és midet nyerve is voltak. A csapat elbízta magát nagyon és elkezdtek soloni és húzni az időt. Megvárták még a twich és a yasou full buildes lesz és 2 hitel mindenkit. 5v4-ben vesztettük a meccset csak mert nem voltak képesek a társaim groupolni 23.percnél.
#7 vagyok. Még annyi, a kérdező konkrét szituációjához, hogy az objective-ek fontos részei a játéknak, de csak részei.
Linkelek egy angol nyelvű videót, sokat lehet belőle tanulni, többek közt mond a srác 4 dolgot amik hasonlóan fontosak. Az egyik a "objective" (buffok, tornyok, sari, nashor...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!