Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nintendo vagy tablet?

Nintendo vagy tablet?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdés adott, nintendo vagy tablet? Mivel sokat utazok, unalom űzés céljából szeretnék beruházni egy nintendo 2dsre vagy egy tabletre. Csak nem tudok dönteni, és ehhez kellene a ti segítségetek. Annyit tudni kell a történetről, hogy van egy 10'-es ipadem, csak az elég nagy és nem viszem magammal mindenhová, amolyan laptop helyettesítő. Vissza a lényeghez, Tudom hogy van már 3ds xl-is csak az 70 ezer, a 2ds egy mario játékkal 30 ezer, ami azért elég jó ár. Ami miatt a nintendo tettszik az a pokemon játékok, mario,zelda, csak attól félek hogy már nem nagyon jön ki rá új játék. Ettől kell tartani? vagy még támagadja a nintendo a 2ds-t?

A tabletről annyit, hogy mindig is szerettem volna egy androidos tabot, tehát max 8', és max 30 ezerig. Amiket eddig néztem: Lenovo Tab3 7 Essential,Huawei MediaPad T3. Szerintetek megéri még 2ds-t venni? Vagy inkább egy 30 ezres tablet? Röviden ennyit szerettem volna, köszi a válaszokat :)

2017. szept. 19. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
2ds már nem támogatott, de ott az új 2ds xl. Szerintem az jobban megérné, mint egy tablet.
2017. szept. 19. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha játszani kell, 30 ezres kínai szart biztos nem vennék. Viszont megfontolnék a helyedben egy nagobb 5-6" közötti telefont kiváltani mindhárom kütyüt (tablet, telefon, nintendo). Amikor én álltam ez előtt a döntés előtt, ezt választottam és jó döntésnek tartom. Azt úgyis mindig magamnál kell tartani, és így legalább csak egy eszközt cipelek, cserébe jobban a zsebembe tudok nyúlni.
2017. szept. 19. 18:29
 3/7 Krisipoke ***** válasza:
50%

Ha játszani szeretnél, mindenképp megéri egy 2DS/3DS. Bár már jóval több, mint 6 éve a piacon van, a Nintendo még mindig támogatja, bár azt lehet sejteni, hogy 1-2 évnél több nem valószínű, hogy van benne. De szerintem ez ne zavarjon, eddig is olyan hihetetlen mennyiségű fantasztikus játék jött ki rá, hogy ha minddel játszani szeretnél, akkor is sok-sok-sok évig ellennél vele, és akkor még nem is említettem, hogy az elődjének, a Nintendo DS-nek a játékkínálatát is lejátssza (aminek még hosszabb élete volt, és ha engem kérdezel, az egyik legjobb játékkínálata minden videojáték-gép közül), illetve rengeteg letölthető, szintén fantasztikus játék is van rá, amik között előfordulnak teljesen új játékok is, de a konzolok hajnalából származó klasszikusok is.

Első válaszoló: a 2DS ugyanabba a családba tartozik, mint a New 2DS XL (vagy a sima 3DS, a 3DS XL, a New 3DS, vagy a New 3DS XL), így gyakorlatilag ugyanaz a gép kisebb variációkkal. Van ugyan egy pár játék, ami csak a "New" névvel ellátott gépeken fut, vagy éppen jobban van rá optimalizálva, de a játékkínálat 99%-a megegyezik. A múlt pénteken megjelent Metroid: Samus Returns is például ugyanolyan jól fut az összes modellen.

Második válaszoló: Telefonra is van sok játék, de azért van különbség egy telefonos és egy (felsőbb kategóriás) 3DS-es játék között mind minőségben, mind tartalomban, mind irányíthatóságban.

2017. szept. 19. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Hozzá csapsz a telefonhoz egy kontrollert és irányíthatóság megoldva. Játékkínálatban pegig nincs azért annyira lemaradva, rengeteg klasszikust és újabb budget játékot kihoztak rá, ami simán egy szinten van a nintendóval.
2017. szept. 20. 06:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Értem, hát nyilván a telefon is egy megoldás csak arra nincs pokemon, mario,zelda, ami azért érdekelne .

Szerintem Nintendo lesz, most a 2ds xl és a new 3ds között agyalok :D még annyi kérdésem lenne hogy mennyire bírják a gyűrődést? A kihajtható kijelző nem törik le könnyen ? Mármint vigyáznék rá, csak ha egy óvatlan pillanatban kiesne a kezemből mondjuk, akkor nem lenne semmi komolyabb baja?

2017. szept. 20. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg inkább a Nintendot válaszd. Tabletet meg a mobilt ismerik a C típusú állampolgárok, így azokat hamarabb ellopják, míg a 2ds/3dsről nem tudják mi az és ott hagyják (Bagszi mesélte, hogy a táskájából kilopták a telefonját, miközben ott volt benne a 3dse ami többet ért, mint a telefonja).
2017. szept. 21. 09:00
 7/7 Krisipoke ***** válasza:
Csak akkor törnek el, ha direkt eltöröd. Nekem és más ismerőseimnek is kb. 15 éve van különböző kihajtható Nintendo gépeink, és egyedül a DS Lite-nál találkoztam zsanértörésekkel, másnál abszolút nem.
2017. szept. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!