Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Stranger things-ben használt...

A Stranger things-ben használt játék, amivel a sorozat elején meg végén játszanak, létezik? Mármint lehet valahol kapni?

Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Dungeons & Dragons
2017. szept. 18. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez lemaradt mert véletlen elküldtem:

A Demogorgon egyébként több kiadásban is benne van, szóval abban nem vagyok biztos, hogy melyik lehetett. Mivel a sztori '80-as évek elején játszódik valamelyik korai kiadás lesz.

2017. szept. 18. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A 81-es vagy 83-as Expert Editionnel játszanak - a wikiben a szöveg 83-t ír, de a kép 81-et:

[link]

2017. szept. 18. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

De természetesen ma is él a D&D, csak már változtak a szabályok és alapból figura sincs hozzá, bár miniatűrök vásárolhatók - illetve lehet, hogy létezik figurás, de én csak könyveket látok mostanában.

Plusz van belőle társasjáték is (tehát nem szerepjáték), ahhoz persze figura is van.

2017. szept. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!