Arra hogy feltudjak menny a hypixelre, az olyan Minecraft is jó lenne amit lemezen veszek meg? 14/l
Meg szeretném venni a Minecraftot ahogy a barátnőm is tette hogy együtt tudjunk játszani. Ő interneten bankkártyával vette meg. Az én családomnak nincs bankkártyája, amit egy másik kérdésemben már le is írtam xD. Tehát úgy gondoltam bemegyek egy pc játékokat árusító üzletbe, megveszem, és feltelepítem. Az is megfelelne?? feltudnék menni bármilyen olyan szerverre amihez eredeti kell??
Válaszokat előre is köszi! <3
U.i: Kérem moderátort ne törölje kérdésem bármiylen szerzői jog miatt! mivel nagyon kéne a segítség. köszönöm. :)
Minecraft akárcsak pár másik játék (pl payday2) esetében, csak digitális kiadásban létezik, nem tudod megvenni a boltban fizikai formában.
Az adott játéknál egy fiókot hozol letre egy felhasználóval (email cím) és jelszóval. Utána ezzel kell belépni az mc kliensbe. A kliens bármennyi gépre letölthető és végtelenszer telepíthető, de egy fiókkal egyszerre csak egy gépről tudsz bejelentkezni.
Vetesd meg ismerőssel a játékot és add oda neki a kp-t.
Nem feltétlenül kell bankkártya. A játékot paysafecard-dal is meglehet venni. Keresel egy helyet ahol lehet venni (általában újságosoknál, tankoló helyeknél van) és veszel. Pontos összeget nem tudsz kérni, címletekben van (2000; 5000; 10000; és még valami). Vegyél 4 db 2000-est. Ebböl kifér. Majd amikor vásárolsz (minecraft.net), fizetési lehetőségnél válaszd ki a paysafecard-ot, és írd be a 4 db PIN-t amit kaptál.
Én is így vettem meg, mert nincs bankkártyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!